Forumet - har kommit långt, vill längre.

har kommit långt, vill längre.

268 0 1
Hej! Jag undrar hur ett nybesök på mando går till? Ska nämligen dit på ett sådant snart.

Har kommit sjuuuuuukt långt i min ätstörning (det GÅR, man måste bara försöka att komma ihåg vad som egentligen är värt någonting), men iom. att jag har en bra bit kvar har jag anmält mig till mando och ja. Är ett kontrollfreak (nähä?) och hatar att inte veta vad som väntar mig.

Vad gör man första gången? Måste man ha ätutredning även om man kommit en bit på väg? Är de stränga med att om dagvård behövs, behövs dagvård, eller är de positiva till att man försöker klara sig med öppenvården och behålla vardagen? Alltså det här blev skit formulerat, men ja.

When walking trough hell, just keep walking hörrni!

Spana också in:

Det är nog induviduellt men om det är så som du berättat här och de på Mando också ser det så är det stor chans att du får öppenvård.
Du går ju dit frivilligt också, då tycker man att det borde vara lite på dina vilkor eftersom du har kommit en bra bit på vägen men behöver lite hjälp till, så stöd från Mando.

Tror du kommer få ett eget program och vägningar samt uppföljningar, och även utredning.
De kommer nog gå bra, personalen brukar vara på de som hetstränar och aldrig äter upp maten så de får dropp, och det låter ju inte på dig som att du är sån[smile]