Forumet - Har någon en aning vilken låt det är?

Har någon en aning vilken låt det är?

1047 0 2
En låt som är gjord på 1990 talet till 2000 kanske omkring där, som har en musikvideo som handlar om en blond kille som har en klänning på sig & går omkring på vägar och över en bro, klänningen är vit eller rosa och han vistas även i sitt rum och typ kastar något ballonger eller glitter? Och i slutet kommer hans kill kompisar cyklades mot honom och accepterar honom. Bandet hette något konstigt typ förkortning och låten hette typ något i stil med The kid, The kids, Wild kids eller Wild Child. Måste hitta låten!! 

Josbec: En låt som är gjord på 1990 talet till 2000 kanske omkring där, som har en musikvideo som handlar om en blond kille som har en klänning på sig & går omkring på vägar och över en bro, klänningen är vit eller rosa och han vistas även i sitt rum och typ kastar något ballonger eller glitter? Och i slutet kommer hans kill kompisar cyklades mot honom och accepterar honom. Bandet hette något konstigt typ förkortning och låten hette typ något i stil med The kid, The kids, Wild kids eller Wild Child. Måste hitta låten!! 
THO MAN! har du inte någon rad från låten du minns?

Bandit.:
THO MAN! har du inte någon rad från låten du minns?
Tyvärr inte. Jag kommer ihåg att de va trummor i låten och det va typ en härlig låt/tempo i låten. Jag minns ju musikvideon och allting men minns ingenting från texten. Men de sjöng ju förmodligen om att bli accepterad som man är, oavsett om man är heterosexuell eller homosexuell. Just detta var ju om att killen var flickig och var homosexuell.