Forumet - har ni stränga regler hemma?

har ni stränga regler hemma?

1725 0 12

Spana också in:

Ganska på det senaste har det blivit så till exempel måste jag ha städat rum, vakna i tid på morgonen, gjort alla läxor och alla sysslor samt duscha och sånna saker innan jag får min mobil på kvällen en halv timma kl 20:30 så måste lägga mig 21:00 om man ba jag går i åttan mamma låt mig vara ifred jag är inte fem längre. Skiter ju totalt i den sista men ändå jag lever i min mobil och hon tar den när jag kommer hem så Rip mig.
Bor i egen fastighet på landet och här är det väl mer vanligt sunt förnuft samt vanlig grundläggande moral som gäller. 

När jag har kids på besök får de ex inte spela fotboll inomhus (eller utomhus) och det gäller förövrigt ALLA, så att några fönsterrutor går sönder.
Har någon sönder något får de vackert betala det... punkt slut.

Annars har jag inga regler över huvud taget.

Maja0303: Ganska på det senaste har det blivit så till exempel måste jag ha städat rum, vakna i tid på morgonen, gjort alla läxor och alla sysslor samt duscha och sånna saker innan jag får min mobil på kvällen en halv timma kl 20:30 så måste lägga mig 21:00 om man ba jag går i åttan mamma låt mig vara ifred jag är inte fem längre. Skiter ju totalt i den sista men ändå jag lever i min mobil och hon tar den när jag kommer hem så Rip mig.
Hahaha asså känner igen mig så mycket