Forumet - Har ni tips...

Har ni tips...

300 0 31
...på hur fan man kommer upp på morgonen?

Jag har försovit mig varje dag sedan jag började skolan igen, efter ca åtta månaders ledighet.

Jag har testat: tända lampan, ha olika väckarklockor, ställa väckarklockan på andra sidan rummet, lägga mig hyffsat tidigt.

Nu kommer jag i alla fall till sista lektionen som börjar klockan två..................................................................

Tror inte att jag ligger bra till hos min engelsklärare nu.

Spana också in:

Gäller att skapa rutiner, antar jag.

T.ex. så kan du göra upp ett nedvarvningsschema för kvällen som börjar vid 20-21, där du läser en bok eller gör något som roar dig lagom för att du fortfarande ska kunna slita dig i tid.

Jag brukar lyssna på ljudböcker och vid 22 lägger jag mig med ljudboken i bakgrunden och lyssnar tills jag somnar. På morgonen går jag upp efter första larmet och sätter på kaffet, lägger mig och snoozar ca 10-20min för att sedan hälla upp en kopp kaffe och sitta med uppiggande musik från datorn, chillar ca 15-20 min vid matbordet, borstar tänderna och sen fixar jag mig(ja, jag behöver ca 1.5-2h för att komma iväg på morgonen).

Jag brukar alltid ha någon typ av maträtt i kylen om jag får cravings på kvällen, kan inte somna på tom mage och känner att det tar för lång tid/är för uppiggande att ställa mig och laga något vid 22.00(kanske inte det bästa för formen, dock inget jag har märkt av).
tror det handlar om vilja+självdisciplin. sover ofta endast ett fåtal timmar innan skola och kommer ändå alltid upp ur sängen hur jävla trött jag är och hur varm sängen än är.

om jag inte hade viljan att gå till skolan så hade jag aldrig gått upp. sanningen är att jag älskar sömn mer än det mesta, men sova kan man alltid ta sig tid till på helger/sova tidiga kvällar.
Semi:

Tips på bra signal om du kör med mobilen:


Jag har redan:kraamisz:

stereo total: Har du lust att gå i skolan då?


Mja. Jag gillar ju skolan, men dock är det stress som tränger sig på och gör mig ihålig istället för motiverad.

Semi:

Yo, asså, jag är jävligt bra på att väcka folk, ska vi ta en fika nån gång?


Aight, så länge du inte snarkar.

Slumpartad:

"Kommer du upp nu så får du kaffe!"


Jag är för lat för att göra kaffe, så jag brukar köpa på vägen och då är jag ju redan uppe.