Forumet - Har ni varit rädd för att ta kontakt med folk över nätet?

Har ni varit rädd för att ta kontakt med folk över nätet?

1976 0 27
Jag minns själv när jag var i trettonårsåldern så tog jag spontant kontakt med folk på nätet i alla åldrar. Inte tänkte man på att det skulle vara någon risk med att vara ute och surfa på nätet och diskutera med olika människor. Jag tycker att det på ett sätt är bra att föräldrar pratar med sina barn om hur man ska göra ifall man bestämt sig för att träffa någon över nätet istället för att oroa upp dom med att man inte ska ta kontakt med folk och påstå att dom kan vara farliga så de blir paranoida.. Hur är det för ni andra och vad tycker ni om det här? Det vore ju tråkigt om det skulle bli så farligt att man inte skulle kunna få finna vänner över nätet längre, finns ju otroligt många goda personer där ute..
Har lärt känna ganska många via Internet (alla har skrivit till mig först). Nu är ju jag kille så jag antar att jag inte är lika utsatt för skumma typer över Internet (även om det har skett att alldeles för gammla människor skrivit till mig) .Har alltid begärt bild på de också så jag vet att de är de dom säger att de är

adaq: Har lärt känna ganska många via Internet (alla har skrivit till mig först). Nu är ju jag kille så jag antar att jag inte är lika utsatt för skumma typer över Internet (även om det har skett att alldeles för gammla människor skrivit till mig) .Har alltid begärt bild på de också så jag vet att de är de dom säger att de är
Men bara för att du är kille så behöver det inte betyda att det finns en mindre risk att du blir utsatt för något, och bara för att de är äldre så behöver det inte betyda att de är ute efter vad du tänker på i det här fallet. Att man tänker så beror nog helt enkelt på människosynen vi har idag, men det är ju bra att ta det säkra före det osäkra som du gör.

Spana också in:

Nää har game:at och blivit vän med folk över nätet, har dejtat tjejer över nätet, träffade min nuvarande partner via nätet och har varit på tre um-träffar och där kände jag inte nån irl från början. Jag gillar stimuleringen man får av att träffa folk eller bara snacka med folk via nätet och har gjort det i mer än tio år.