Forumet - Har ont i fittan

Har ont i fittan

2264 0 18
Jo för några dagar sen blev jag av med oskulden. så tror de här kan bero på de. Vi använde kondom, båda hade aldrig gjort de innan. 1 dag efter började de göra ont när jag kissa. Jag tänkte att de kanske gör så första gången efter man har haft sex. Men de har inte slutat gjort ont när jag kissar. och de var 4dagar sen jag hade sex första gången. Det gör mest ont när jag kissnödig och när jag kissar! Det känns som ja fittan ska spricka och när jag ska kissa och så sätter jag mig för att kissa så kommer de ändå inget mycket. Ja och sen idag så trodde jag att jag kissa blod, ..men de visades sig att de var mensen, Fast. Jag skulle fått mensen nästa vecka. Fattar ingenting. Vad ska jag göra?!
ankzor:

ungdomsmottagningen. Du kan ha fått in saker i ditt urinrör om du ej kissade direkt efter att ni hade sex.


[tard]

haDeee:

Vad ska jag göra?!


kan vara urinvägsinfektion, drick typ 2-4 liter tranbär per dag och om det inte slutat på fredag eller måndag kan du kolla upp det på vårdcentralen eller gyn eller nåt. antar att detta är ungefär vad sjukvårdsrådgivningen skulle säga men ring dom istället på 1177.

Spana också in:

Nilla:

slidkrans, ha, det var nån som påstod att mödomshinnan inte fanns, men i såna fall kan man väl inte få sår i den, spela roll vad man kallar mojängen.


"Mojängen" finns, men att kalla det för mödomshinna är vilseledande då det ingalunda är en hinna och det kan dessutom leda till idén att det alltid blöder första gången eftersom "hinnan ska spräckas", vilket är en ogynnsam inställning för tjejen. Den liknar snarare en krans, inte riktigt en bullkrans, men ändå, så slidkrans är en lämpligare benämning.