Forumet - har pojkvän - och känslor för min killkopmis

har pojkvän - och känslor för min killkopmis

4541 0 36

Såhär är det:

Jag har varit tillsammans med min pojkvän i några år nu. Det har gått upp och ner ganska mycket. Jag har haft ganska svårt att lita på honom efter att han har ljugit och gått bakom ryggen på mig med saker i början av vårt förhållande. Detta har dock blivit bättre på sista tiden, men har istället ersatts med en känsla av att vårt förhållande har blivit väldigt tråkigt. Jag älskar honom verkligen, och det känns väldigt tryggt att vara med honom. Men ibland känns det som att det kanske inte räcker till.

Nu till det mer komplicerade. Jag tror jag har börjat få känslor för en av mina killkompisar. Den här kompisen är några år äldre, och bor i en annan del av landet. Detta har gjort att vi inte har träffats så ofta, men varje gång vi har träffas hittar vi på roliga saker och allt är liksom spännande fast tryggt på samma gång. Vi har väldigt mycket gemensamt både när det gäller intressen och drömmar.

Precis när jag allvarligt hade börjat fundera på att prata med båda två om saken, så säger min killkompis att han har börjat prata med en annan tjej som han "tror att det kan funka med". Jag blir såklart jätteledsen och sårad, även om jag vet att jag inte har rätt att känna så. Han vet ju inte vad jag känner för honom och jag har inte fått några klara signaler från honom heller, dessutom har jag en pojkvän. Istället försöker jag hålla leendet uppe och vara glad för hans skull. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på att jag skulle tagit tag i det här tidigare, tänk om han ärr den rätte... Samtidigt har jag dåligt samvete över att jag ens tänker i de här banorna. Båda två är jättefina personer och vill inte såra eller förlora någon av dem.

Har egentligen ingen specifik fråga, vill bara se nån annans perspektiv på det här. Vad skulle ni ha gjort? Har någon varit i nån liknande situation?

Spana också in:


Tickstart: så sjukt lätt för dig att säga, tänk om det var du som var i hans sits, hade du velat att nån sade så då, egentligen?
svar: ja.  jag vill inte att någon ska stanna kvar hos mig bara för att det känns tryggt och inte är i förhållandet till 100%.  det är både oärligt och oschysst.  nej usch.  klart man blir ledsen om någon inte har känslor för en längre, men jag hade nog blivit mer sårad om någon fortsatte vara tillsammans med mig bara för att det var bekvämt.