Forumet - Har runkat av mig på skolans toalett

Har runkat av mig på skolans toalett

7683 1 57
En gång när jag hade lektion i skolan så var jag så jävla sexsugen så jag inte kunde koncentrera mig så jag sa jag går på toa och så gick jag till toaletten och tog upp min iPhone gick in på en porrsida och började runka tills min sperma kom ut det tog 10 minuter sedan kunde jag koncentrera mig igen. Någon annan som har gjort likadant ?

Spana också in:

guitarmaster666:

Därför är det jävligt bra med iPhone med internet så jag kan runka av mig med porr var jag än är


Tänk vad fantastiskt det är med dagens teknik. För bara 10 år sen hade du suttit där på skoltoan, gråtandes för du inte kunde se någon köra upp sin snopp i någons mun, medans du sakta tar på dig själv, men inget kommer.

Nu är allt så lätt, för lätt to m!
El Guaje:

Porr i mobilen alltså? Tänk vad utvecklingen går framåt. På min tid fick man blunda och föreställa sig fröken naken.


massa uppkopplingsavgifter och annat gissel antagligen.
läskigt hur allt går framåt. vi är så gamla. minns när jag var liten och hittade uppochnedvända spelkort i en kompis styvbrors rum på ett kalas. när jag vände dem rätt så var det nakna kvinnor med särade ben med en massa hår överallt. jag och de andra kalasdeltagnara tog med de defekta spelkorten till hennes mamma i köket och var mycket fundersamma.

guitarmaster666:

för är det jävligt bra med iPhone med internet så jag kan runka av mig med porr var jag än är[wink]


hoppas du tvättar händerna efteråt
isola:

när jag vände dem rätt så var det nakna kvinnor med särade ben med en massa hår överallt. jag och de andra kalasdeltagnara tog med de defekta spelkorten till hennes mamma i köket och var mycket fundersamma.


Hahaha det måste varit en upplevelse! Fanns en del såna där saker som kändes lite småförbjudna då men idag skulle man skratta åt sånt. Nu för tiden sitter 13åringar och visar varandra porrfilmer i mobilen på skoltid. Vet inte riktigt om det är sunt!
isola:

:( Vad säger de? Hade blivit jättechockad.


Var och handlade för ett par månader sedan och när jag kommer ut står det ett par skitungar och släpper ur luften ur mitt cykeldäck, när jag gick fram till dem och frågade vad det skulle vara bra för sprang de iväg och ställde sig 20 meter bort, visade fingret och skrek en massa saker jag inte alls fick ihop. Fick bland annat höra ord som "horbög" och "bögfegis". Vet inte vad de fick dessa fantastiska ord ifrån!

De var nog max 12 år.
El Guaje:

ssa saker jag inte alls fick ihop. Fick bland annat höra ord som "horbög" och "bögfegis". Vet inte vad de fick dessa fantastiska ord ifrån!


[bigsmile][sad][sad][sad] fattar inte.. när jag var liten var man ju livrädd för folk som gick i högstadiet när man var i den åldern, än mer främmande vuxna män!
dagens utveckling alltså.
isola:

fattar inte.. när jag var liten var man ju livrädd för folk som gick i högstadiet när man var i den åldern, än mer främmande vuxna män!
dagens utveckling alltså.


Ja precis! Kommer ihåg när man gick i lågstadiet och råkade komma ivägen för någon som gick i sexan, det var ju så man trodde livet skulle vara över där och då. Men så verkar det inte vara nu för tiden.
El Guaje:

Ja precis! Kommer ihåg när man gick i lågstadiet och råkade komma ivägen för någon som gick i sexan, det var ju så man trodde livet skulle vara över där och då. Men så verkar det inte vara nu för tiden.


Vi måste sätta oss i respekt. Bli skrämmande. Folk var så stora när vi var små, nu känns det som folk bara blir mindre och mindre.