Forumet - Har satt mig i skiten..

Har satt mig i skiten..

352 0 19
OK! Nu har jag satt mig i skiten på riktigt. och rullat runt i den..
19 år och gravid med en nästan dubbelt så gammal idiot till kille.. ett riktigt svin, men, jag vet att han e en bra pappa eftersom han redan har en unge.men en riktig idiot mot alla andra är den uppfattningen jag fått av honom och jag har inte träffat honom mycke... Grejen e att det känns så jävla fel att göra abort eftersom jag e rädd att inte kunna bli gravid igen,har gjort det förut och jag tänker på det nästan varje dag annars hade det varit en räkmacka. Som grädden på moset hade vi sex när jag var tillsammans med en annan..och vi bor flera timmar ifrån varandra...min ekonomi är ur funktion...ni fattar.....allt e bara så fel.
Vad ska man göra????
Ta barnet, flytta hem till honom, lev ett liv som ungt lammkött.

Sen börjar han behandla dig illa, kanske slår dig någon gång, ni skiljer er och du blir ensamstående mamma och ditt barn får växa upp i ett söndersplittrat hem.

Eller så gör du abort och väntar på att du hittar den som du tycker är rätt. Det är inte snällt mot barnet att låta den komma in i ett liv som du och din "kille" har byggt på lögner och svek.

Spana också in:

vemduintejag:

Vad ska man göra????


Jag tycker du ska göra abort. Du ser ju själv klart och tydligt varför du inte ska ha barn med just den här mannen och just nu.
Ett annat alternativ är ju att adoptera bort barnet men det är ju en enorm påfrestning för både kropp och psyke. Du måste fullfölja en graviditet och allt som hör till den (sluta dricka, röka, illamående, smärta) och sen måste du ge bort det barnet, Då finns risken att hormonerna ändrar dig så att du visst behåller barnet så får ni bägge två ett uselt liv. Om du ändå ger bort det måste du stå ut med att tänka på att just ditt barn finns någonstans och har ingen aning om vem du är.
Så jag tycker, abort! [y][smile]
vemduintejag:

Vad ska man göra????


aj, aj, aj låter inte kul.

abort får man tänka på noga.
Jag säger så här:

Gör inte abort, ge ungen en bra och ljus framtid med möjlighet att träffa båda sina föräldrar (trots allt) varannan vecka kanske?

för barnet har ju (trots allt) inte gjort någonting ont.
barnet förtjänar sitt liv.

Jag förstår att du är i en pressad och svår situation, men när jag läser att du inte vill göra abort för att risken är att du kanske inte kan bli gravid igen så måste jag säga att det bara är själviskt.
Ta ansvar för din handling
Tänk på barnet.
__________
dock har vi alla gjort fel och misstag i livet.

[love]