Forumet - Har SD förstört för integrationspolitiken?

Har SD förstört för integrationspolitiken?

11785 3 184

Sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010 tycker jag fler och fler drar sig för att diskutera integrationspolitiken överhuvudtaget, av rädsla för att bli förknippade med SD. Dock håller nästan alla med om att integrationspolitiken behöver förbättras så alla kan komma in i samhället på ett bra och positivt sätt.

 (det är dock skillnad på att kritisera invandringspolitiken och att kritisera invandrare och deras kultur, ett resonemang som verkar gå förbi många SD-politiker...)

gemenskap.jpg


Vad tycker ni? Har SD begränsat möjligheterna att få integrationspolitiken på rätt?

Har SDs intåg saboterat diskussionen?

Senast ändrad 11 Apr 2014, 08:38 av André Vifot Haas

Rödingajäveln:
Jo, finns många nazistiska grupper som gör det och motiverar det med nationell solidaritet, folkgemenskap och liknande. Ideologiska skäl. Men det är fortfarande dåligt eftersom det är nazister som gör det som en del av ett nazistiskt rörelsebyggande. På samma sätt är det dåligt om religiösa grupper står för välgörenheten som en del av sitt religiösa rörelsebyggande.
Sen när vart islam en rörelse?

Och se? Jag är inte envis, ja kan erkänna när ja har fel, men det bevisar fortfarande inte nånting om islam, då islam isig förespråkar feminism och fred i en bok dom tror är skriven av Gud, 

Därför är det som händer i saudiarabien och iran orelevant eftersom dom inte gör som islam förespråkar, 

Sägmig Mentality: Sen när vart islam en rörelse?
Islam är inte en rörelse, men det finns många olika muslimska rörelser.

Sägmig Mentality: Och se? Jag är inte envis, ja kan erkänna när ja har fel, men det bevisar fortfarande inte nånting om islam, då islam isig förespråkar feminism och fred i en bok dom tror är skriven av Gud,

Därför är det som händer i saudiarabien och iran orelevant eftersom dom inte gör som islam förespråkar,
Inte lönt vi drar igång den diskussionen igen tror jag.

Spana också in: