Forumet - Har storleken betydelse?

Har storleken betydelse?

6602 2 65
den här undersökningen föddes ur en diskussion mellan ett tjejgäng där en av dem just börjat träffa en kille med en, enligt henne, liten snopp/ penis/åderpåle/kuk/vad man än nu vill kalla de manliga könsorganet.
vilket enligt henne var ett stort ([bigsmile]) problem...

Så nu undrar jag, vad tycker ni? har storleken betydelse?

och killar, om ni känner er tvugna att svara så svara på om NI upplever att tjejer bryr sig mycket om storleken eller inte.
elegi:

och killar, om ni känner er tvugna att svara så svara på om NI upplever att tjejer bryr sig mycket om storleken eller inte.


asså, anledningen till att man vill ha stor snopp är liks inte för att vi tror att ni tjejer bryr er. världen kretsar inte runt er så ni vet.

man vill ha stor snopp för att den som har störst snopp vinner.

Spana också in:

Budolicious:

Men om man inte har röven i ansiktet så förstår man vad hon menar.


Även om man drar det åt det hållet är jag övertygad om att det är en fördel att inte ligga för långt ut åt någon av kanterna.

Att säga att storleken inte spelar roll känns som något man bara säger för att folk inte ska ta illa upp, men hur man än vrider och vänder på det så kommer ju vilket jävla tard som helst fram till att en kuk på 8 cm och en kuk på 20 inte är likadana. Även om det säkerligen finns mycket viktigare aspekter i hur bra man knullar så kan man ju inte blunda för att det spelar roll, frågan är ju hur stor roll det spelar.