Forumet - Har tråkigt nu,då och alltid.

Har tråkigt nu,då och alltid.

322 0 1
Men hej på dig mystiska varelse. Jag har ett väldigt litet problem som dem flesta människor på denna jord har och det är att jag är uttråkad och att jag blir uttråkad jämt. Jag är allmänt trött på livet och allmänt trött för den delen också. Jag vill träffa nya människor såklart men nu är det så att jag lever i en stad med 3500 människor i. Jag har en större stad i närheten men jag vill inte fråga mamma om busskort för då kommer hon bara bli arg och ifrågasätta varenda liten grej jag gör. 
Så nu undrar jag om ni har några förslag på vad denna hemskt uttråkade pojke på 15 år med inget liv ska göra. 
Jag kan förstås vänta ett år till tills jag slutar nian men jag är rädd att jag kommer ligga ner som en soltorkad tomat med inga förhoppningar eller planer på mitt liv. Jag är tjurig konstant och uttråkad och trött. Några på vad man kan göra?

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Brukar ju vara lite poppis med moped när man bor i mindre samhälle, då kan du ta dig runt och du är ju 15 år vilket behövs för att köra moped, kanske blir lite smidigare att göra saker då om du snabbt kan åka till olika ställen där det finns någonting roligare o göra, istället för att be om skjuts eller cykla.
Varför skulle mamma-Gaythatisbored. ogilla att du kan åka buss för?