Forumet - Har UM blivit för seriöst?

Har UM blivit för seriöst?

100 0 19
Jag har fått en känsla att folk som är moderator har haft en alltför stor makt på UM på sistonde. Dock inte alla moderatorer. Jag förstår att de måste hålla en viss ordning, men en del går till överdrift enligt mig. UM är ett flumställe för mig och det är det som gör UM unikt, lite som FlashBack fast för yngre människor. Dock verkar det som att moderatorerna försöker göra UM till något seriöst ställe.

Ett ställe för folk som inte kan googla för att finna svar på sina frågor här i livet. De verkar som moderatorerna försöker göra UM till något snobbställe för UM vilket jag något starkt emot.

Håller någon med mig?
mopsen:

På något konstigt sätt smälter den text du har skrivit ihop.Iofs, vi är födda i olika sekler.


Mopsen, jag har lite svårt att förstå mig på din text men jag antar att du delar den uppfattningen att charmen med UM är att det inte är så seriöst?

värdeuppgift:

nej, du har helt enkelt bara blivit för gammal för att hänga med i svängarna


ALDRIG[no-no] Inte ens om jag är 90 år och ligger på dödsbädden.

Spana också in:

Såvitt jag vet så gäller det typ plusforumet där seriositeten har skärpts, vilket jag faktiskt tycker är lite bra (fast vill inte ha några överdrifter där heller). Klotter däremot så kan man flumma så bäst man vill, det finns ju trots allt för de mer oseriösa diskussioner/snack whatever.