Forumet - Har undrat lite...

Har undrat lite...

3842 0 47

Spana också in:

timeisrunningout:

Har bara varit med om att det är sjukt obehagligt och smärtsamt om en snopp nuddar livmodertappen. Och hört samma från andra också. Du kanske inte har varit med om att verkligen nudda botten?


det är precis det jag har och ja jag tycker det är skönt, smaken är som baken![crazy]
timeisrunningout:

Du gillar att bli ordentligt drämd i livmodertappen? Nu har jag sett allt.


ohja för det du säger och alla andra brudar du snackat med gäller för alla. har du problem med att vissa gillar att bli "ordentligt drämda i livmodertappen". Vilka hårda killar har du knullat med? så länge killen tar det försiktigt så.
peachiiie:

har du problem med att vissa gillar att bli "ordentligt drämda i livmodertappen".


peachiiie:

så länge killen tar det försiktigt så.


Om man blir ordentligt drämd är ju killen uppenbarligen inte försiktig. Och nej, jag har inga problem med att någon tycker om det, men det låter bara som att du inte vet skillnaden på att gå riktigt djupt, och bli boxad i tappen. Jag tror inte ens att det är rent fysiskt menat att vara skönt att bli drämd där, det är väl kroppens egna sätt att säga att man ska ta det lite coolare.
timeisrunningout:

Om man blir ordentligt drämd är ju killen uppenbarligen inte försiktig.


nä då har väl du haft oturen med dina ligg. jag har iaf haft turen att ha två ligg med stor kuk senaste tiden. och de har vart försiktiga och jag finner det skönt. det är nog inte heller fysiskt menat att det ska va skönt att få piskrapp på stjärten men folk sysslar ändå med det för sexuell njutning.

ja jag är väl lite masoschistisk då. and i'm proud[y]