Forumet - Hårborttagning kille

Hårborttagning kille

1577 1 3
Hej allihopa, jag är en kille på 20 år som inte trivs med allt hår jag har fått på magen och bröstet. Folk kommer säga att det är manligt med hår, men jag trivs inte med det. Jag har inte överdrivet mycket hår men alldeles för mycket för att jag ska gilla det. Runt bröstvårtorna, på bröstet, och runt naveln är massa svarta krull som jag verkligen vill få bort....Jag ska iväg utomlands nu i två månader och vill se bra ut medans jag är borta :)
Någon som har erfarenhet hur man bra kan göra?

Arnold123: Hej allihopa, jag är en kille på 20 år som inte trivs med allt hår jag har fått på magen och bröstet. Folk kommer säga att det är manligt med hår, men jag trivs inte med det. Jag har inte överdrivet mycket hår men alldeles för mycket för att jag ska gilla det. Runt bröstvårtorna, på bröstet, och runt naveln är massa svarta krull som jag verkligen vill få bort....Jag ska iväg utomlands nu i två månader och vill se bra ut medans jag är borta :)
Någon som har erfarenhet hur man bra kan göra?

Min farsa betalade för permanent hårborttagning. Jag hade hår på axlarna och typ hela ryggen. Efter 6 behandlingar var allt borta. Så jävla skönt. Gick till https://stadskliniken.se Bästa jag gjort. Jag är kung på stranden nu. Läkaren sa att nytt hår kan börja växa efter 30, fast alltså inte lika mycket. Farsan ba, du kommer bli man på nytt hahah
Enda jobbiga när man har rakat är att det kliar efteråt. Också är det jobbigt med att sitta och raka sig, lika jobbigt som att klippa naglarna. Tänk om man slapp. 
Och jag gillar inte hår på kroppen heller Söt
Det var nog efter en tjej från pingisen jag skrivit om förut.. som hade varulvsben och jag läst en bok om varulv precis innan jag mötte henne.