Forumet - Hare Krishna - hängivna, vad är det för människor? Nu reder vi ut alla fördomar!

Hare Krishna - hängivna, vad är det för människor? Nu reder vi ut alla fördomar!

8644 0 29

Spana också in:

Jag är halvt inne som kabbalist och tror starkt på den esoteriska läran om Människans dolda inre ljus och mörker  och lite mer wide syn på det andliga och det vetenskapliga som bådar gott och ont. . .  ntresserar oss för filosofi, psykologi, religion, vetenskap och kultur. Som esoteriker eftersträvar vi målen:1) individuation, 2) autonomi och 3) kreativitet. Med det filosofiska och metafysiska målet ’självdeifikation’ menar vi att eftersträva tillvarons yttersta kvalitativa principer. Är Enligt mig en mer komplett *religion än någon annan som har existerat . för den har funnits sen Babylon's tid där med den äldsta . 

Tack för mig . 

finns inget värre än jehovas vittnen...dom knacka på min grannes dörr och sa till henne "vill du veta vad som händer efter döden?".....min granne e 70 år och har cancer. hon blev riktigt arg och smällde igen dörren hårt. de 2 jehovas vittnen blev förvånade att min granne blev arg....det var två unga tjejer. muppar..

Vill du söka sanningen om tro , se det naturligt om oss ,vi Människor under alla generationer tbx där kunskap föddes   i harmoni med olika mästare . Följ inte avgudar eller religioner som sprider korruption eller som är direkt påhittad av mänsklighetens  delade sidor ljus&mörker i en maktbalans och kamp om Energi !