Forumet - Hårfärg och hårförlängning clips-on

Hårfärg och hårförlängning clips-on

305 0 6
Jag har nu färgat mellanbrunt permanenr(efter att nån dag innan ha tagit en toning i samma färg) resultatet blev lite ojämnt, antingen var jag för slarvig eller också beror det på att jag hade blonda slingor (i mörkblont hår) innan.
Är det så att färgen, även om den är permanent, kommer bli märkbart ljusare efter första duschning? tänkte att det kanske sitter kvar lite färgmedel som inte försvunnit. För i så fall vill jag ju vänta med att köpa hårförl.(clips-on) så att överhåret sedan inte blir ljusare.
Och sen nästa gång man färgar, kan det då bli lite mörkare än gången innan eftersom det då redan har färgats en gång??

Förresten, angående hårförl. hörde jag av en kompis att hennes kompisar tydligen tappat hår och blivit "skalliga" vid hårförl. (clips-on) kanske av all tuppering??
men på taj mahals hemsida (tror jag det var) stod det att de rekommenderade clips-on av den anledning att det var skonsammare för håret?
även permanent hårfärg försvinner med tiden, speciellt efter första duschningen. det blir inte nödvändigtvis mörkare om du färgar med samma färg eftersom ljust hår drar åt sig mörka färgen mkt mer. välj ist en mörkare ton. när jag var mörkhårig valde jag alltid en ton mörkare än vad jag egentligen ville ha eftersom färgen försvinner efter ett tag.

vet inte hur man skulle kunna bli skallig av clips? det är ett utav de mest skonsamma sätten att förlänga håret.

Spana också in: