Forumet - Hårförlängning. "på riktigt" fast göra det själv.

Hårförlängning. "på riktigt" fast göra det själv.

1524 0 55
Har funderat ett tag på att sätta i riktigt löshår så det sitter ordentligt och så man slipper limm i hela hårbottnen. Men eftersom det kostar runt 5000 kronor så blir det förmodligen inte av.

Men sen kollade jag runt lite på nätet och då hittade jag något intressant, något som kallas smält-/krympringar som är som småsmå rör som man trär in håret och löshåret i och smälter ihop dem med en plattång. Det är ju ungefär så man gör "på riktigt" också.

Men är det någon som provat med sådana "ringar"? Som vet om det funkar bra och blir snyggt?

smältringar.jpg

Spana också in:

Det finns även hemmakit med metallringar. Jag har metallringar i huvudet just nu, gjorde dem dock i Kina och allt känns

Kapitalistsvin:

jävligt fail


Fast kanske beror det på hårförlängningar i största allmänhet. De är fina och så (när jag orkar fixa till dem) men fästena syns ju ibland och dessutom har håret mellan fästet och hårbotten trasslat ihop sig. I nacken är det nästan en stor boll och därför måste jag snart ta ut dem.

Jag hade hellre satsat på metallringar än de där plastringarna. Hur får man bort dem? Metallringarna kan man ju få bort men hur tar man bort plast från håret?[shake]
IceFalk:

Känns ju som om du inte kommer kunna borsta håret och att det kommer slita som fan när de ska av. Dessutom kommer man väl känna dem varje gång man drar handen genom håret?


Det finns särskilda borstar som det blir lättare att borsta med. Min pojkväns syster har riktig hårförlängning och hon har en sådan. Ja det är klart man kommer känna dem med handen men det är inget problem för mig=)