Forumet - hårproblem ;o

hårproblem ;o

238 0 14
bered dig på en låång historia med min dåliga svenska :D

har värsta stora hårproblemet! för typ ett år sedan färgade jag mitt hår blont, kritvitt rättare sagt, kanske ska säga att jag från början hade en hemsk hårfärg, typ smuts mörkblont. men efter ett tag tröttnade jag på det blonda (det är det blonda ni ser på bilden) och jag gick till frisören för att förska göra det lite mörkare. men det blev värsta floppen. frisör tanten gjorde värsta fula slingorna, det var meningen tt dom skulle bli mörkblonda men dom blev lila, och mitt andra kritvita hår såg nu mera grått ut. det såg hemskt ut och det värsta var att frisör jävlen var nöjd med det. efter det stack jag till åhlens och köpte en ganska mörk brun färg eftersom jag visste att det annars skulle skifta i olika färger (vilket det visade sig göra lite endå) och stack hem och färgade det i ren panik. det blev helt okej och jag lät det vara så eftersom jag inte vågade exprimentera mer.

problemet är att allt detta hände i februari och att jag nu har värsta fula utväxten, jag har också ganska fett hår och nu ser man det feta ennu mer eftersom man ser mitt gamla smuts mörkblonda hår i bottnen. och resten är ganska ljusbrunt nu (eftersom det har blekts av solen) och väldigt slitet och så skiftar det i olika nyanser.
på morgonen innan jag sticker ut sätter jag bara upp håret i en tofs eftersom det ser hemskt ut. jag vågar inte färga det eftersom det kommer bli flopp pga de gamla slingorna och uväxten och jag vill inte klippa det heller för just nu är det precis så att jag får upp det i en tofs. helpp!

värsta biggah problemaaaaah :( någon som har ett förslag iaf? vad skulle du göra om det var din frilla? xd typ aldrig låta det hända eller något liknande va ? -.-
itstimetorun:

det blev helt okej och jag lät det vara så


[y]

itstimetorun:

problemet är att allt detta hände i februari och att jag nu har värsta fula utväxten


itstimetorun:

och väldigt slitet och så skiftar det i olika nyanser


itstimetorun:

jag vågar inte färga det eftersom det kommer bli flopp pga de gamla slingorna och uväxten


Tona det i nån färg nära din egen [smile]

itstimetorun:

har också ganska fett hår


Tvätta det varannan dag.

Spana också in:

itstimetorun:

värsta biggah problemaaaaah :( någon som har ett förslag iaf? vad skulle du göra om det var din frilla? xd typ aldrig låta det hända eller något liknande va ? -.-


Gå till en bra frisör. Som kan avfärga det o sedan göra en neutral färg på dej. Bättre än att du ska lida, även om det kanske blir dyrt.