Forumet - Harry Pitter-serien

Harry Pitter-serien

4194 0 55

Spana också in:

Har sett alla filmer, tycker Hemligheternas kammare är mest filmnära, men gillar nog Dödsrelikerna bäst. Snyggast är Bellatrix Lestrange, skulle nog vilja tillhöra Ravenclaw eller Slytherin. Mysigaste läraren är nog Flitwick, även om Snape är enastående i sin egen rätt, men knappast mysig. Har läst samtliga böcker.


davvelito: Har sett alla filmer: Bäst, fången från Azkaban, Den sista och eehm Flammande bägaren.
Ginny när hon blir byxmyndig. : )

Hagrid är härlig, Snape kan man ju inte ogilla heller. :$$
Jaaa, trean och fyran är hands down de absolut bästa filmerna i serien. Femman är nog sämst pga knepig att förstå om man inte läst boken, och så dör ju Sirius. 
Tycker om Snape mycket. Gillar McGonagall också. 

dazed:

Jaså du tänker på snusk?!! Det låter ju befängt.
Oj hoppla nu bekräftade jag ju det själv. Fasen vad osmidigt. 

Nachac: Har sett alla filmer, tycker Hemligheternas kammare är mest filmnära, men gillar nog Dödsrelikerna bäst. Snyggast är Bellatrix Lestrange, skulle nog vilja tillhöra Ravenclaw eller Slytherin. Mysigaste läraren är nog Flitwick, även om Snape är enastående i sin egen rätt, men knappast mysig. Har läst samtliga böcker.
Första delen av Dödsrelikerna är dock väldans seg har jag för mig, jämfört med de andra filmerna. Känns som att den måste vara rätt tråkig om man inte läst sista boken.
S3ON: Nä, har sett de tre eller fyra första.. Gillar inte Harry Potter.. Eller tycker den första e helt ok osv när harry finner sina krafter osv och när de besöker hogvarts (stavning?) för första gången, men resten nej. 
Åååååh jo de är ju jättebra, har typ vuxit upp med dem hehe.