Forumet - Harry spenderar en sexig vecka hos Hermione

Harry spenderar en sexig vecka hos Hermione

6291 0 44
Det var snart jullov på Hogwarts och Harry hade ångest. Ron skulle åka på semester till Rumänien för att besöka sin bror Bill, och komma tillbaka veckan efter. Detta betydde för Harry en vecka hos Dursleys och en underbar vecka hos Ron.

Men sen frågade Hermione om Harry inte kunde spendera veckan hos henne, var av Harry sken upp likt en sol!

Det var inte bara en underbar chans att umgås med Hermione, utan ett bra tillfälle att försöka pöka henne!

Efter att ha tagigt Hogwartsexpressen till London och gått igenom väggen vid perong nio och trekvart så stod Hermiones föräldrar där och väntade.

De verkade trevliga och skjutsade Hermione och Harry till Hermiones hus. Hon bodde i ett typiskt brittiskt radhus, och Harry satt och drack te med Hermione och hennes föräldrar.

- Du verkar ju vara något av en manlig hunk, du planerar väll inget fuffens? sa Hermiones pappa till Harry. Harry tog en klunk av teet och förklarade att Hermione var bara hans vän.

- Bra, för vi ska åka bort två dagar så du och Hermione får klara er själva!

Harry förstod att det här var chansen att pöka på Hermiones otroligt sexiga kropp!

Dagen efter for Hermiones föräldrar iväg, så Harry och hon bestämde sig för att gå ut och supa på den läckande kitteln.

De kom hem senare på kvällen rejält berusade, fast Harry hade bara låtsats druckit. De kom in genom dörren och han kysste Hermione som skrattade till svar, för hon var full.

Han började ta på hennes bröst och Hermione gjorde inte motstånd, men Harry fick en annan form av stånd höhöhö... -.-"

"På grund av vi bara är 16 får vi inte göra någon sexig magi, så det duger väll med mugglar sex?" frågade Harry Hermione som redan stod naken.

"Mmmm... vadsomhelst för en sexig hunk som dig!"

Harry stod utan tröja och Hermione fingrade kring hans muskulösa kropp. "Sug mig... sug mig hårt!" sa Harry och Hermione gjorde som han sa. Sen gick de inte i sovrummet och Harry knullade henne rejält

"Åååååh ååååh mmmm muglarsex är också naaajs" stönade Hermione. Harry kom i hennes fitta, men var förbered. För han hade gått och köpt en P-Trolldryck i Diagongrändens sexshop, som han gav Hermione.

De somnade i varandras armar, men Harry vaknade av att en uggla knackade på fönstret, den var stor svar och mäktig. Ungefär som en afro-amerikansk variant av Harrys penis.

Ugglan höll i ett brev där det stod:

"Kära Harry

Jag vet vad du gjort, och du ska veta att jag är mycket stolt! Förvänta dig en belöning i form av 200 elevhemspoäng när du kommer tillbaka till Hogwarts!

Puss och Kram

Albus Dumbledore"

Spana också in: