Forumet - Hasch och marijuana

Hasch och marijuana

145 0 12
Tycker inte ni att det borde bli lagligt? seriöst det är inte så jävla mycket farligare än alcohol och det slitter inte lika mycket på hälsan. Kanske på hjärnan däremot. Men det är ju fan som läkemedel man mår bra efter att ha rökt det man får sig ett par roliga skratt. Och man blir inte sne som på alcohol. Jag har sagt mitt vill höra andras åsikter också.

Spana också in:

RaLLeB:

Tycker inte ni att det borde bli lagligt? seriöst det är inte så jävla mycket farligare än alcohol


Nej det borde inte vara lagligt.
Nej, det är möjligt att det inte är farligare. Men det ÄR farligt och det behövs inte mer skit som folk kan skada sig med. Ät en morot istället.

Alkohol hade varit olagligt idag om det inte handlade om en kultur fråga.

Jag önskar nästan även att cigg var olagligt. Smakar illa, luktar förskräckligt illa, skadar folk i omgivningen, ger canser och andra hälsoproblem och ger INGEN njutning what so ever.
Dom som röker som inte har förstånd i huvudet kan nu sitta och skriva att jag bara har fel fel fel och att det är jätta gott med rök i munnen och att man dofftar rosor efteråt och att det inte alls är skadligt. [tard]
MikaelH:

Men det ÄR farligt


Det är en rik organiserad brottslighet också, jag skulle påstå att det till och med är farligare..
MikaelH:

det behövs inte mer skit


ingen har sagt något om att föra in nya droger i samhället..

MikaelH:

Alkohol hade varit olagligt idag om det inte handlade om en kultur fråga.


alkohol hade varit olagligt om inte organiserad brottslighet hade blivit rika som satan av att sälja det så det har inget med kultur att göra.