Forumet - HATA ACTIONAID-REKLAMEN!

HATA ACTIONAID-REKLAMEN!

1163 0 18
Image
"Varje dag går Daja flera killometer för att hämta vatten som är så smutsigt så att hon ofta blir sjuk"

Korkade jävla unge asså! [mad]

Värför går man jättelångt för att hämta smutsigt vatten som gör att man blir sjuk? Är det inte bättre att gå och hämta rent vatten istället?

Sen säger dom att hon är för fattig för att gå i skolan vilket är jättekorkat efterssom skolan är gratis och hon är sex år och man måste vara sju för att börja skolan!

Efterblivna unge nån borde lära henne en läxa.

Spana också in:

Compton GangztaH:

Håller med.. sen vill dem att man ska hjälpa miljoner bar n till skolbänken lol, hur FAN ska man ha tid med att göra det?!?
Har dem inga ben eller? jävla fittreklam


precis dom är ungar de har massa energi de kan fan lära sig att gå till skolbänken själva så de lär sig något och inte blir bortskämda och tror att de ska få allt på beställning!

Ungarna i dom här reklamerna måste fan lära sig att livet är hårt och börja ta lite ansvar!
K4k4n:

JAG HATAR REKLAMEN DÄR DET ÄR EN FLICKA SOM SJUNGER I SKOLAN FYFAN DEN ÄR SÅ DÅLIG OMG OMG OMG


Den suger nästan ännu mer för hon säger att hon tvingas att hålla käft asså va fan vi har ytrnadefrihet ingen tvingar henne att hålla käft så länge hon inte tänker säga något hmf-igt så hon är en jävla nazist säkert därför är hon tvingad att hålla käft för hon bara kränker folkgrupper hela tiden
Det är en dryg reklam, jag vet.
Men varför klagar ni på ungen? ;p Hela historien är säkert hittad på ;p
Det är ju ACTIONAID vi snackar om? Det är ju knappast en orgination att lita på ^^
Dom svartmålar ju hela Afrika. Tror ni värkligen att en HEL kontinent är hel fattig? Nej. Men det finns ju fortfarande folk som är fattiga och behöver hjälp, och dom kan inte bli hel rika själv? inga pengar till utbildning och knappt till mat, om man är född fattig kan man nog inte göra så mkt. Man är ju fast. Det är ju lätt för oss att säga att man ska klara sig själv och man ska inte be nån annan om hjälp? Men sanningen är att vi knappast är födda urfattiga och var tvungen att jobba oss uppåt från noll?

Så snacka inte skit att dom ska klara sig själva. Det är ju total bullshit, men men, byt plats med nån fattig och visa hur man gör att bli rik av ingeting? ;)

tänk allt ni har. Ta bort allt ni fick av mamma eller pappa, sen ta bort barnbidraget. Hur mkt har ni då? Vi får ju så mkt här så det är ju galet.
(om ni är under 18 år) ^^

Hoppas man har fått vett i vissa :P , .. nu jävlar ska vi diskutera :D
ibben:

Dom svartmålar ju hela Afrika.


McLuver, du sa att hon var indisk jag vet ;p
men det finns inte bara reklamen om Daja, nu menar jag alla reklamer från dom.

och 6 år gratis skola? Är det värkligen gratis skola i ALLA länder?
eller tog du det bara från sveriges system? ;) :P