Forumet - Hata Bröst

Hata Bröst

1861 0 154
jag önskar att jag var bröstlös. jag önskar att min överkropp var neutral. jag önskar att det inte satt någonting mitt på den man ska akta sig för att visa för mycket av. jag önskar jag slapp den kroppsdel som kan granskas, bedömas, vara i vägen och synas för mycket. jag önskar kvinnor inte hade bröst. jag önskar bröst betydde ingenting, inte var mer än en navel, en leverfläck

så önskar jag det var.

Spana också in:

Storchen84:

men min uppfattning har alltid varit att det som suger är dom killar, män, gubbar, pojkar, whatever som bara ser ett par bröst och inte en faktisk person när dom pratar med någon av motsatt kön.


ja, egentligen menar jag Hata Män

men bröst ska inte vara mer än leverfläckar.
Har sagt det förut: får jag en dotter som utvecklar stora pattar ska jag axla rollen som mr_aggressiv_pappa, och sätta upp så jävla många barnspärrar på datorn att hon bara kan läsa nyhetsmedier, nationalencyklopedin och puffa mamma på facebook. I helvete att hon ska bli någon sorts internetbaserad version av ett traffickingoffer, där tuttarna är fokus för hela hennes person 24/7. Detsamma gäller krogen. Ska ha viktiga samtal med temat: "min dotter, du kommer nu bli utnyttjad av unga pojkar fram tills 20-årsåldern, tills du lär dig att hantera dessa på ett vettigt sätt, t ex genom att krossa deras hjärtan, anmäla dem eller använda dina high heels". Bra.
+ 1, litet.

Dessutom är det stundvis arbetsamt att ha bröst i träningssammanhang, då ej bara för att de kan tänkas vara i vägen.

Det är arbetsamt när vissa yngre hanar jag tränar kampsport känner sig obekväma med att ha handen på min bröstkorg nära där mina bröst sitter, vilket krävs i olika övningar, eftersom de skall vara så jävla laddade.

Jag anstränger mig då för att verka extra avslappnad och som att inte bry mig alls (jag bryr mig ej heller, jag skulle inte tänkt på det alls om inte jag läste av vånda inför detta i motpartens kroppsspråk och ansikte [crazy]) för att förebygga spänd stämning. Jag har ingen lust att ha sådan spänd stämning i min träningshall. [crazy]
Tycker i och för sig att mina bröst är snygga och rätt mysiga men de är mer i vägen. Vill ha dem litet mindre.

Ännu mer sur över hela grejen att det är som mest nödvändigast att gömma dem och att de skall vara något slags mytomspunnet sjömonster typ. DET ÄR BRÖST. Jag vill kunna bada utan att min jämlikhet med männen skall riskera att jag blir utkastad.