Forumet - Hata skolan

Hata skolan

605 0 19
jag e väl jättekonstig JAG VEEEET men ja bara hata skolan de är jobbit som den va där ju.ja ha protestera masser men endå som händer e ja får gå ut å då missa ja ju masser åxå.sen ha ja svårt som den med stavning å årka inte me de men ja ha jättepress på mig med de å xtralärare ja går till i svenska men då funkar de för då är de bara jag å den lärarn ju.men måste man gå skolan, lr jo de måste man man om ja skälv känner ja inte klara de kan ja inte få slippa resten av våren å kanske gå om istället??
ja VEEEET de e dumt tycka ja ska gå om själv å andra ska bestämma sånt men ja orka bara inte me skolan de e jobbit å blir hänig grinig å som en 5åring ibland så ja fatta ju ja e jobbig för alla.men ja har kompisar å så men de gör inte saken bättre ju några e bra några e skräp å ja e skitdåli på allt till å me va mig skälv.säg inte ja ska prata med nån i skolan de vägra ja göra dom kan inte hjälpa nåt ja känne ju bara stress å press å behöver tid en tag för en sommarlov räcker inte ladda om ju.hjälp nån va kan ja göra???

Spana också in:

Jag hatade också skolan. Men när man kom ut på arbetsmarknaden som arbetslös och var tvungen att ta vartenda skitjobb som fanns för att kunna försörja sig själv saknade man skolan rätt mycket.
Skolan är inte kul men det är inte jättekul att sluta skolan och vara osmart bara för att man inte orkade ägna tid till att lära sig saker.
men ja fatta ju skolan e vikti å så men måste man orka allt på en gång?? e ju de ja undra.ja fatta alla nästan gå 12år i rad men alla klara lixom inte de.ta paus å sen fortsätta borde ju gå men ska testa imorron fredag å prata me rektorn få ja se.

jo dedär skolka vet jag ju om men de e inget för mej.men iblan få jag gå ut för lärarn först sagt typ, håll tyst skitunge, å då svara ju jag, håll tyst själv gubbe.ska man åka ut för sånt på lektionerna??
okej jag pratar men de gör ju kompisar också,orättvist dom bara hacka på mej ju!!