Forumet - hata telenor! [mad][mad][mad][mad]

hata telenor! [mad][mad][mad][mad]

4005 0 57
telenor försöker lura mig!

den 11:e fick jag ett sms där det stod: hej täckning saknas på ditt bankkonto för din betalning av telenors faktura. vi ber dej därför att betala 265 kr till PG.... ange referens.......

först och främst hade jag 2700 kr på mitt personkonto den dagen, hade satt in pengarna c:a 8 timmar innan jag fick det där sms:et.

förutom det så har jag ringt för 240kr under månadsintervallen, inte 265!, aha tänker du, straffavgift av nått slag, trodde jag med, tills jag snacka med nån dryg kille på kundtjänst idag. tydligen hade jag ringt för 265 kr påstår han, blir givetvis fundersam så jag skickar iväg ett saldo-koll från mobilen och där står att jag ringt för 250 kr (ringt för 10 kr sen den 11:e)

jag anmärker detta men får svaret: nej du har ringt för 265 kr. jag anmärker då att jag ringt för 10 kr sen den 11:e o att jag då borde betala 275 kr men får svaret: nej du har ringt för 265 kr.

så nu ska jag tydligen begära en trafiklista för att se hur mkt jag ringt för, haken är att en sån tar 2 dagar att få fram och lär väl få nån staffavgift snart, ngn som varit med om nått liknande?

(ja, jag vet, det är gay att ha telenor som operatör [tired])

Spana också in: