Forumet - Hatar att vara blyg!

Hatar att vara blyg!

3629 0 55
Hej jag har att stort problem!:s Jah är sjukt blyg mot alla "nya" jag träffar och varje gång jag t.ex kollar på en film så sitter jag och tänker hur dom kan vara så självsäkra. Nästan varje gång jag ser någon på tv så kan jag inte låta bli att tänka så. Jävligt jobbigt:/ Jag är oftast blyg för äldre som jag aldrig träffat och ibland kan jag t.om vara blyg med sånna i min klass som jag ändå har varit med varje vecka i 3år. T.om min syster! Hon bor inte hemma så jag träffar henne inte så mkt men sen när hon kommer hem och jag och hon är ensamma i ett rum så kanske jag blir blyg:S Jag vill bara ha tips på hur jag ska kunna ta första steget och bli mer självsäker, få mer självförtroende etc.

Spana också in:

Jag känner faktiskt igen mig, jag är ofta väldigt blyg :$
Men ja, det du kan försöka att göra är att "utmana" dig själv - gör sociala saker som du tycker är läskiga pga av din blyghet och känn dig stolt över dig själv även om det bara är småsaker. Det är bättre att ta små steg, då känns det inte lika hemskt att misslyckas heller.

Annars kan du ju göra den typiska Dr. Phil grejen - skriv ner varje gång du tar första steget och gör något för att övervinna din blyghet. När du gjort det X antal gånger så köper du en belöning till dig själv, något som du verkligen vill ha osv.
Nintendo:

Annars kan du ju göra den typiska Dr. Phil grejen


jag och min syster är bättre.
är och handlar i stenungsund
-domdär byxorna va liiite för tajta,korvskinn
-...du vet vart busstationen ligger!du kan gå hem!


-ska du inte ta på dig bh idag?
-..jag HAR på mig bh!SLUUUUUTAAAAA!!!
Jag är också väldigt blyg. Men jag försöker ta tag i min blyghet genom att göra sociala saker jag vanligtvis inte skulle ha gjort. Försöker lägga in en extra mening i konversationer eller starta nya konversationer med människor. Oftast så märker personerna runt omkring om att man är blyg, de kan få både positiva och negativa effekter.

Men annars så ska ja följa tråden och se vart den leder [y]