Forumet - Hatar homosexuella?

Hatar homosexuella?

1989 2 73
Hej! Jag är en 16 årig kille som hatar bögar så jävla mycket. När jag var yngre så var jag rädd över att vara bög och det har orsakat att jag tycker bögar är så jävligt äckliga och dumma. Det går faktiskt i perioder, ibland har jag inget emot dom och ibland vill jag bara gå fram till en och spotta på den. Sen så har jag några tjejer i klassen som älskar bögar och jag blir så jävla irriterad, dom ska alltid snacka om hur bra och bögar alltid är snygga. Vad ska jag göra?

Spana också in:

Jag säger inte det här för att vara elak, men väldigt många som hatar homosexuella har själv "bögiga" sidor, det betyder inte att man är homo eller bi, bara att man har sidor av sig själv man hatar, sedan projicerar bara sitt hat mot de människor som har de sidorna man hatar hos sig själv. Om detta stämmer in på dig så kanske du rationaliserar de sidor du ogillar, eller så förnekar du helt att de  sidorna finns över huvud taget.

Eftersom att du har haft rädslor för homosexualitet sen barnsben så kanske det är något dina föräldrar lärt dig, och då är det bara att lära känna någon homosexuell för att tillslut förstå att ditt hat är orationellt.

Axelinaaas: Tycker du ska söka hjälp genom att prata med en psykolog osv... I dagens samhälle kan man inte gömma sig för sådana saker. Kanske förr men inte nu när alla är så öppna med sin sexuella läggning.  
Hur ska en psykolog hjälpa mig? Jag mår dåligt av att tänka på två killar som håller på med varandra! Fattar inte hur en psykolog ska hjälpa mig med det och det känns onödigt att gå till psykolog för nåt så litet. Om det finns rasism och islamofobi så får jag väl också vara homofob.

Anonym4life:
Hur ska en psykolog hjälpa mig? Jag mår dåligt av att tänka på två killar som håller på med varandra! Fattar inte hur en psykolog ska hjälpa mig med det och det känns onödigt att gå till psykolog för nåt så litet. Om det finns rasism och islamofobi så får jag väl också vara homofob.
självklart du får men du verkar inte må bra ut av detta eller hur? Jag går till bup för att de ska försöka förstå mina tankar och sedan göra det lättare för mig. Om du på riktigt blir rädd eller känner ett så starkt hat så kan det vara skönt att det försvinner. De kan hjälpa dig förstå bättre eller dämpa dit starka hat osv... Jag tycker iaf att du ska ge det ett försök. Du ville ha hjälp och här får du hjälp. Den bästa hjälpen du kan få är att dra dig till en psykolog eller liknande för att kanske fråga de "vad kan du göra för att hjälpa MIG bli av med hatet?!". 
Du får självklart vara homofob men du bad om hjälp och en psykolog kan hjälpa dig. 
När du skriver att... 

Anonym4life: hatar bögar så jävla mycket
...beror det på att du är motståndare till att två personer av samma kön älskar varandra ELLER är det bara den sexulla biten du reagerar på dvs att en kille kör in kuken i en annans killes röv?

Reagerar du likadant på två tjejer dvs ett lesbiskt par? Eller är det bara kärlek vs sex mellan två killar du reagerar negativt på? Eller reagerar du negativt på att många bögar beter sig "fjolligt"?

Anonym4life:
För dom är så jävla jobbiga! Gay Pride och allt! VAFAN du är bög ok? Ingen bryr sig, punkt slut. Det är så jag tänker typ
Dålig respons "Dom är dumma för att dom är jobbiga". Vadå så du tycker att alla bortsett från bögar får framföra sina sexuella läggningar?
Anonym4life:
Det hände aldrig :) ville bara se hur folk skulle reagera om det var en kille som blev våldtagen.
Var det så komplicerat att inte få texten att  handla om dig och din påhittade kompis eller?