Forumet - hatar mänskligheten (och mig själv och lite annat) inatt

hatar mänskligheten (och mig själv och lite annat) inatt

253 0 10
fick en fråga om varför jag slutade i min klass. Jag vet inte vad jag ska svara utan att mina gamla klasskompisar ska känna sig sårade/backstabbade etc. Sanningen är att jag inte orkade med plugg PLUS att behöva kämpa för att min grupp, på 4 pers (inkl mig) alltid jobbar i par genom att jobba 3 och jag själv, glömmer mig när vi ska gå till matsalen eller stirrar på mig när vi har idrott, för att sedan rymma ifrån mig igen. Jag kände mig så fruktansvärt utanför, att jag inte ville gå dit. Dock vet jag att några i vår stora klass ändå gjort små ansträngningar för att få med mig, vilket jag inte tackat nej till.

Känns därför fel att säga att jag kände mig utanför, vill inte få dom som ansträngt sig att tycka "vilken jävel, jag som offrade min coolness en dag i månaden för att hon skulle ha nån att äta med, och detta är vad man får!!!!!!!" Vill ändå inte ljuga och säga "utbildningen passade inte mig", för det gör den. Det är bara sociala bemötandet som det är fel på.

VAD SKA MAN SVARA I VALET OCH KVALET

Spana också in:

jag var med om ungefär samma sak när jag bytte skola. hade dock inte gått där länge och lärt känna ngn ordentligt men fick ett sms från hon jag hade umgåtts med när jag var där och som jag tyckte var vettig. ignorerade det. kändes fel och elakt att bara gå under jorden men hade ändå inte kunnat förklara