Forumet - Hatar min kropp

Hatar min kropp

3159 0 7
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Om du vill ändra på dig själv, gör det inte för någon annan, bara dig själv. Är du omgiven av människor som låter ditt utseende avgöra ditt värde är det bara att kasta de. Är det familjemedlemmar är det inte lika lätt att bryta bandet, men var noga med att säga ifrån ifall du upplever ifall någon skämtar om ditt utseende eller din vikt. Jag hade en ätstörning för något år sedan, i mitt fall tränade jag väldigt mycket för att se ut på ett visst sätt. Fick tipset en dag att ta bort allt från mitt liv som får mig att känna mig mindre attraktiv, som instagramkonton och Pinterest-bilder. Och det hjälpte faktiskt, tro mig. :)
Du ska absolut inte hata ditt utseende, man ser ut som man gör och det är inte mycket man kan ändra på. Din kropp förändras så din kropp kommer med allra högsta fömodan att ändras och det till det bättre! Tycker du att dina släktingar inte ser attraktiva ut? Du kan ju bli lika attraktiv som den släktingen, varför inte? Tyck inte att du ser oattraktiv ut, det tror jag inte att du gör! Hjärta

Spana också in:

Det finns inget sätt som jag vet om hur man ska kunna se på sig själv på de sättet som många som tycker om en i sin omgivning gör, det jag brukar tänka är att man ska älska sig själv så som man skulle älska någon annan, behandla dig själv rättvist och med respekt precis som man blev lärd på dagis. Och istället för att titta på saker som inte går att förändra, fokusera dig in på det som går att förändra, och då förändra det som DU vill förändra, inte förändra något för att andra säger det för det kommer inte hjälpa ditt självförtroende ett dugg. Sköt om dig och hoppas att du mår bättre med åldern, minns själv att jag var i samma sits när jag var i din ålder.