Forumet - hatar när folk komenterar vad jag äter!!

hatar när folk komenterar vad jag äter!!

4100 0 52
jag hatar när folk frågar vad jag äter, ja när folk påpekar att jag inte ska ta så mkt mat, att brossan säger nedlåtande att jag äter heeela tiden, JAG FUCKING hatar det!!är dte bara jag som hatar att äta när folk tittar? jag äter hellre i smyg, saknar att jag inte e lika mager som jag var när jag hade anorexi, men vad fan har dte med saken att göra igentlgien

Spana också in:

Man ska ALDRIG äta mycket egentligen. Har man hög ämnesomsättning som barn och om man då äter mycket utan att gå upp i vikt, så är man körd vid äldre ålder.

Nu med tanke på att jag börjat träna och blivit motiverad igen så tror jag att jag har en bra framtid, speciellt då jag alltid varit tjock och har fått skämmas för det.
Jag förstår dig!
Förut åt jag väldigt mycket, och även om jag själv inte tyckte det var något fel i det så kändes det ändå olustigt då folk - mest vuxna - sa saker som "ta lite mer, du brukar ju äta så mycket". Vem vill höra sådan liksom?

Dock verkar det inte som att du äter speciellt mycket. Kan det vara med ironi som din bror säger så? Säger det men menar att du äter för lite?