Forumet - HE HE sann historia

HE HE sann historia

328 0 14
obs. på riktigt

när min mamma kiwi jobbade på ålderdomshem så försvann en (obs!) rullstolsbunden tant en dag och alla letade men hon fanns ingenstans fast det fanns en tant som hade suttit i sällskapsrummet vid entrén och kollat på tv hela dan så dom frågade henne dom ba: "Agda, du har inte sett till Greta någonstans?" och Agda ba: "Näää". Sen kom polisen och folk gick skallgång över allt och så frågade de Agda igen om hon hade sett till Greta och Agda ba: "Näää".

Medan polisen, personalen och frivilliga gick skallgång efter Greta blev Agda trött och bestämde sig för att gå och lägga sig och min mamma kiwi gick före för att göra i ordning lite hos Agda och vem hittar hon i Agdas säng?!?!?! GRETA! Hahahah och mamma kiwi ba: "Men Agda, vad gör Greta i din säng?!" och Agda ba: "Jamen hon skrek så förbaskat när jag försökte titta på tv... *chillar iväg med rulatorn*".

HAHAHAHAHHA!

FOR DUMMIES:

Greta skrek så förbannat när Agda försökte kolla på tv -> Agda tröttnar och skjutsar iväg Greta i rullstolen till sitt rum -> lyckas dumpa senila/invalida Greta på sin säng -> sätter sig och kollar på tv igen.

Spana också in:

farbror gugge:

vah? fattar ej[sad]


åmmeeeehh. Greta skrek så förbannat när Agda försökte kolla på tv -> Agda tröttnar och skjutsar iväg Greta i rullstolen till sitt rum -> lyckas dumpa senila/invalida Greta på sin säng -> sätter sig och kollar på tv igen.

filmmaterial om du frågar mig!