Forumet - Header till blogg.se

Header till blogg.se

1324 1 11

Spana också in:

vera00:

känner för att göra en header till min blogg


Jag kanske skulle kunna göra :) tycker det är roligt! Gratis givetvis. Förutsatt att du inte har gigantiska krav och att allt ska vara på ett speciellt sätt (för då kommer man behöva skicka fram och tillbaka och det pallar jag ej).

Hur låter det att du berättar på ett ungefär hur du vill ha det (t.ex. en bild på en häst, bloggens namn längst ner och färgen ska vara mörkblå) och sedan gör jag några olika varianter och sedan väljer du vilken du gillar mest?
djurrättaren:

Jag kanske skulle kunna göra :) tycker det är roligt! Gratis givetvis. Förutsatt att du inte har gigantiska krav och att allt ska vara på ett speciellt sätt (för då kommer man behöva skicka fram och tillbaka och det pallar jag ej). Hur låter det att du berättar på ett ungefär hur du vill ha det (t.ex. en bild på en häst, bloggens namn längst ner och färgen ska vara mörkblå) och sedan gör jag några olika varianter och sedan väljer du vilken du gillar mest?


Tack, har nästan inga krav alls. Vill gärna att fägerna ska gå åt ljusblå, isblå. Gör lite som du känner. Blir nöjd för allt. Bara jag slipper göra den själv[smile]