Forumet - Hebefili

Hebefili

1643 0 49
Då var det dags för nästa steg, nämligen hebefili.

Det innebär alltså att man attraheras av tonåringar som kommit in i puberteten. Det vill säga flickor som börjat utveckla bröst och rumpa.

Vanligast sker detta i 13- eller 14-årsåldern, men ibland kan det ske så tidigt som 7-8 år. Självklart kan puberteten även ske senare först vid 16-17 år.

Vad anser då ni om människor som dras mot väldigt unga, pubertala tonåringar? Oftast är det ju inte lagligt då byxmyndighetsåldern är snäppet högre.

Är det naturligt eller är det en sjukdom? Enligt er alltså.

Spana också in:

isola:

Du har aldrig undrat om det är någonting fel på dig?


Nej, jag mår bra, är i princip aldrig sjuk, har heltidsjobb och god ekonomi. Mitt liv är prima! [y]

isola:

Jag skulle iaf bli gravt oroad jag bara kunde knyta an till och vara på samma nivå som barn och seriefigurer.


Nu är det så att jag råkar gilla tecknade figurer mycket mer än realistiska människor. Är så otroligt trött på alla kriminalserier och dramaserier. Älskar däremot tecknad film och fantasifigurer.

Är det vuxet i Sverige? Nej.

Är det vuxet i Japan? Ja.

Betyder det alltså att människan är vuxen om den tycker om dramaserier och realism? Nej, för det är kulturellt påtvingat och dessutom extremt individuellt.
OF 5:

det är det minsta felet.


Så det är fel alltså?

Kviq:

fast är det det man gör så kan man ju gå upp lite åldrarna utan problem. då är det ju inte ett tvång att det måste vara pubertala ungar som det är frågan om.


Kan vända på steken och säga att det inte är tvång att det måste röra sig om personer som är 16 eller äldre. Samma sak. Attraktion som attraktion.
oskar_det:

Kan vända på steken och säga att det inte är tvång att det måste röra sig om personer som är 16 eller äldre. Samma sak. Attraktion som attraktion.


Ja. Håller med. Men för att man ska klassas som hebefil är det inte att du ska tända på valfri snygg person, oavsett ålder. själva grejen är ju att åldern/mognaden ska spela in. du söker halvutvecklade människor.