Forumet - Hej alla med piercing!

Hej alla med piercing!

284 1 3
Har en piercing i näsan, och är för tillfället lite kluven så tänkte höra med er och vad ni har för erfarenheter.

Tog min näspiercing i januari hos en piercingstudio med mycket gott rykte. Var mycket nöjd, blev tillsagd att inte vidröra smycket och endast spruta ett visst antal ggr om dagen med en saltlösningsspray och det är vad jag gjort. Det kommer ju dock sårvätska från den som blir som lager runt vilket inte ser så fräscht ut, så därför har jag försiktigt torkat bort det med tops. Besökte dock min studio förra veckan och blev tillsagd att inte göra detta då det kan irritera, och att jag ännu inte fick byta till en ring trots att det gått 6 månader.

Har läst på och hört med lite andra piercingstudior, vilka vissa rekommenderar att byta från läkpiercing till vanlig piercing efter ca 4 veckor (och jag har liksom haft min i ett halvår?) samt rekommenderar att hålla rent runt piercingen. 
Jag är alltså lite kluven då alla säger olika och undrar vad era erfarenheter kring detta är, för det ser som sagt inte bra ut enligt mig att ha massa var runt den. Vad tror ni? Borde jag vända mig till en annan studio eller ska jag vänta och se om det blir bättre?