Forumet - Hej alla, och hej då, alla!

Hej alla, och hej då, alla!

1293 0 112
Jag tar farväl av er nu och måste givetvis skapa en tråd om detta. Har modererat här ett par år nu, men känner att det räcker som det gör. Skälen att jag slutar som moderator och umare är flera; en kombination av ilska mot youmeet och hur de beter sig, frustration över allmänt dåliga troll som man så gärna vill låsa men inte kan, och det faktum att det inom moderatorkåren varit lite för mycket intriger för min smak; inget jag själv varit oskyldig i men känner att det får räcka nu.

Min tid på UM har varit avgörande för mig och mitt liv, därom råder inget tvivel. Jag har träffat flera människor som förändrat mig, och en av mina absolut närmaste vänner träffade jag på en UM-träff för tre år sedan. Om jag inte kommer tillbaka vill jag bara hälsa alla underbara UMare jag träffat (ni vet vilka ni är) ett fantastiskt liv. Och så vill jag hälsa alla rövhål jag träffat (ni vet vilka ni är) ett vidrigt liv.

Jag hyser inga illusioner om att jag utan problem kommer försvinna för evigt; finns tvärtom en stor risk för att jag lär komma tillbaka om ett tag när min abstinens blir för stor. Kommer då troligen att ha en mer tillbakadragen roll dock, och vara mer anonym.

Jag lämnar er vettiga på forumet en liten liten present, om ni kan hitta den.

Kommer kika in i den här tråden för att se all härlig respons jag kräver att få.

Kommer du sakna mig?

Spana också in:

Stringburka:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


[sad]

Du var en av anledningarna att jag började hänga här och sedan fortsatte. Även om vi aldrig pratade speciellt mycket, så var det alltid lika trevligt att se dig på forumet.

Jag hoppas att våra vägar korsars någon dag igen.

Ha ett liv du trivs med.
Stringburka:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=288292

behöver jag säga mer?

Stringburka:

Jag hyser inga illusioner om att jag utan problem kommer försvinna för evigt; finns tvärtom en stor risk för att jag lär komma tillbaka om ett tag när min abstinens blir för stor.


du gör alltså bara det här för att boosta ditt enorma ego. oväntat..

Stringburka:

Kommer kika in i den här tråden för att se all härlig respons jag kräver att få.


och eftersom du lade till en poll så lär du vilja se resultatet, vilket kräver att du skapar ett nytt konto. den här tråden gör mig spyfärdig [tired]

Blackhole:

skönt o slippa dej, hopas du ruttnar i din fula stuga och att det regnar in


[bigsmile]