Forumet - Hej behöver lite hjälp.

Hej behöver lite hjälp.

260 0 2
Är 17 år sen november och har 6 månader innan det druckit varje helg och då menar jag inte bara nån bira här och där, började med att jag bara körde på 12 öl per fredag men nu är det en platta öl varje fest och jag vet inte vad jag håller på med längre i mitt liv, jag super och skiter i skolan och praktiken för att jag längtar inför nästa helg för jag vet att vi ska supa skallen av oss. Jag är helt slut i kroppen och orkar knappt stiga upp på morgonen och när jag väl vaknar så kan jag ligga i sängen i 2 - 3 timmar för jag har ingen ork. Nu på senaste tiden så har jag också börjat bli aggressiv, för 2 månader sen åkte jag dit för misshandel och även om dom ber om ursäkt så blir jag fortfarande så jävla förbannad, det går fan inte att hantera. Jag behöver hjälp och att sluta dricka går ju inte alltså vadå? Vad ska jag se framemot kommande helg? Ska jag sitta hemma och äta chips eller? Nej förihelvete. Är typ deprimerad men ändå inte, det jag tror skulle hjälpa är nog att få jävulskt med stryk försökte få stryk förra helgen men gick inte. 

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det låter inte helt lätt det där. För att du ska kunna bli av med ditt missbruk så behöver du nog gå till botten med varför du mår som du mår, och hitta mer att se fram emot och njuta av än bara alkoholen.

För att göra det skulle jag starkt rekommendera att ta hjälp av någon professionell. Ett första steg kan vara att ta kontakt med en ungdomsmottagning nära dig.