Forumet - HEJ!

HEJ!

7471 0 85

Idag är det en fin väderdag. Man blir lite glad av fina väderdagar.
Fråga: Vad har ni gjort idag och vad gör ni nu? (annars blir ju detta en bloggtråd)
Jag har mest prokrastinerat och pinats lite i min nya bh som är alldeles för trång i omkretsen pga vill ha den större än vad jag enl bhexperter och måttband behöver - och ja, det är egentligen detta jag vill skapa en tråd och gnälla om men jag lindar in det lite fint hehe).
Det är ibland en pina att ha fötts med fitta kan jag säga er som fötts utan.
Världen är fö öv en ganska dyster plats ibland. Gav pengar till en ung och sliten tiggartjej som verkade se dåligt. Uhu. Lade pengarna i hennes knä istället.


Spana också in:


2003: hej har haft min sista praktikdag någonsin på förskolan jag varit på sedan jag gick i ettan, ledsamt. kom nyss hem och ska sova, laga mat, bada, träffa untouchable, och efter d träffa en annan kompis 

sj?


åh vet hur det känns :(
äre lex som är untouchable? har ingen koll på umare längre

har inte gjort något som jag borde göra egentligen. buhu. ska tapetsera min byrå ikväll har jag tänkt iaf. och gosa på en hund med ofantligt lent huvud.

Grvan: Hej Isola!

Idag har jag mest sovit, vakande riktigt sliten, men piggnat till. Ska ta bussen kl 17 till Skövde och dra hem till en kompis. Vet ej vad vi ska göra, får se vad som sker, planerar sällan något. Kanske någon öl eller nått.


Kanske kan ni gå påskkärringar, för det är väl idag eller imorgon man går? Uh måste leta fram något att ge påskbarn.

isola:

åh vet hur det känns :(
äre lex som är untouchable? har ingen koll på umare längre

har inte gjort något som jag borde göra egentligen. buhu. ska tapetsera min byrå ikväll har jag tänkt iaf. och gosa på en hund med ofantligt lent huvud.
nej untouchable har alltid varit untouchable 

hur vill du att den ska bli?

Grvan: . enda anledningen att inte klä ut sig :pPPP (eller..) Cool

Anmäl

Citera

man kan klä ut sig och be om frukt!

2003:
nej untouchable har alltid varit untouchable 

hur vill du att den ska bli?
Inte så väldigt olik denna. Ska försöka komma ihåg att lägga upp det färdiga resultatet i min ska jag eller ska jag inte-tråd sen när den är klar.
47142-ikea-byr%C3%A5.jpg

penja: hmm, jobbigt med för tajt! har alltid hört att de flesta har alldeles för liten bh, fast kanske kuporna de snackar om då. 

har haft en bra dag. har jobbat! var jättelite barn idag på förskolan, pga många lediga. vi har myst med påsk-skattjakt, ätit hamburgare och kollat på toy story ,


Ja så är det. Både och tror jag. Men mest kuporna. Hade för stor omkrets och för liten kupa. Trodde verkligen inte att jag hade denna kupstorlek men tuttisarna ligger väldigt bra i dem,så jag får väl erkänna mig överbevisad.

åh mysigt!
hade nyss påskungar här btw. jätteglupska och tog allt godis....... ungar. men de är ju så gulliga. "vet du, vi har blivit sminkade av hans mamma! *pekar på ungen bredvid*" "ahh fast vi hjälpte till lite själva, ritade lite i ansiktet..." "får vi komma in?? har du en katt?"

blir så förvirrad av bh:ar, trodde jag hade en storlek men gick sedan till en underklädesaffär och frågade. gick därifrån två kupor större och en känsla av att ha levt i en lögn. föredrar ändå min "gamla" storlek för jag tycker att de sitter bättre men vad vet jag ens

jag väntar på att min pojkvän ska städa klart hemma hos sig så att jag kan åka dit. tror jag kommer frysa om jag envisas med att ha på mig klänning för det är mulet och blåsigt här, men jag vill inte låta vädret vinna Gråter