Aviseringar
Rensa alla

Hej, fråga eran mamma


Ämnesstartare

Min mamma är bortrest så måste låna någons mamma. Kan nån av er fråga sin mamma om man har en kebabrulle som liksom varit varm (såklart) sen lägger den i kylskåpet, kan man värma den och äta den dagen efter? Eller blir man sjuk eftersom den redan varit varm, sen blivit kall sen ska bli varm igen?

Tack på förhand.


   
Citera
Ämnesstartare

nej har det bara gått en dag kan du äta den 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

I think...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Angelize:

I think...

Sa din mamma det eller???[mad] nej dåså.

nej men ärligt... 🙁


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Då hade jag varit sjuk varje dag. :B


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

TA 1 RISK I DITT LIV O PROVA HEHEHEHE


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ifall den varit en dag i kylen så är det inga problem.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Billig:

TA 1 RISK I DITT LIV O PROVA HEHEHEHE

Vill inte riskera magsjuka alltså.

Genius GZA:

Då hade jag varit sjuk varje dag. :B

Hm okej.. Ah men ni har nog rätt. en dag vafan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

likgiltig misär:

Ifall den varit en dag i kylen så är det inga problem.

Okej.

Tack. Till allas "mammor"[rolleyes][crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

[rolleyes][rolleyes][crazy][wink][crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

emery:

Vill inte riskera magsjuka alltså.

Ok inge player i dej da


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

hm ja, jag brukar göra så iaf:PP icke blivit sjuk! (men obs måste va samma dag då..)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Låt den svalna utanför kylskåpet (så att kylskåpet inte smälter), sedan kan du förvara i kylskåpet ett par dagar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

De gånger jag får pizza/whatever-mat över så täcker jag med aluminiumfolie och slänger in i kylen, håller ju nästan en vecka. :S

Edit: Art Deco har en poäng. Låt den svalna först, annars blir det en massa varm ånga som svalnar, blir kondens och bildar bakterier. [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Art deco:

Låt den svalna utanför kylskåpet (så att kylskåpet inte smälter), sedan kan du förvara i kylskåpet ett par dagar.

Det var det jag gjorde. ^^ Också det jag oroade mig över, om jag lägger in den varm kanske det börjar bli bakterier. Tack, pappa.

respons:

De gånger jag får pizza/whatever-mat över så täcker jag med aluminiumfolie och slänger in i kylen, håller ju nästan en vecka. :S

Ah men kebab känns mer magsjuke-grejs. Men ah det är väl chill. Ska äta den.[cool]


   
SvaraCitera