Min mamma är bortrest så måste låna någons mamma. Kan nån av er fråga sin mamma om man har en kebabrulle som liksom varit varm (såklart) sen lägger den i kylskåpet, kan man värma den och äta den dagen efter? Eller blir man sjuk eftersom den redan varit varm, sen blivit kall sen ska bli varm igen?
Tack på förhand.
nej har det bara gått en dag kan du äta den 🙂
I think...
Angelize:
I think...
Sa din mamma det eller??? nej dåså.
nej men ärligt... 🙁
Då hade jag varit sjuk varje dag. :B
TA 1 RISK I DITT LIV O PROVA HEHEHEHE
Ifall den varit en dag i kylen så är det inga problem.
Billig:
TA 1 RISK I DITT LIV O PROVA HEHEHEHE
Vill inte riskera magsjuka alltså.
Genius GZA:
Då hade jag varit sjuk varje dag. :B
Hm okej.. Ah men ni har nog rätt. en dag vafan.
likgiltig misär:
Ifall den varit en dag i kylen så är det inga problem.
Okej.
Tack. Till allas "mammor"
emery:
Vill inte riskera magsjuka alltså.
Ok inge player i dej da
hm ja, jag brukar göra så iaf:PP icke blivit sjuk! (men obs måste va samma dag då..)
Låt den svalna utanför kylskåpet (så att kylskåpet inte smälter), sedan kan du förvara i kylskåpet ett par dagar.
De gånger jag får pizza/whatever-mat över så täcker jag med aluminiumfolie och slänger in i kylen, håller ju nästan en vecka. :S
Edit: Art Deco har en poäng. Låt den svalna först, annars blir det en massa varm ånga som svalnar, blir kondens och bildar bakterier.
Art deco:
Låt den svalna utanför kylskåpet (så att kylskåpet inte smälter), sedan kan du förvara i kylskåpet ett par dagar.
Det var det jag gjorde. ^^ Också det jag oroade mig över, om jag lägger in den varm kanske det börjar bli bakterier. Tack, pappa.
respons:
De gånger jag får pizza/whatever-mat över så täcker jag med aluminiumfolie och slänger in i kylen, håller ju nästan en vecka. :S
Ah men kebab känns mer magsjuke-grejs. Men ah det är väl chill. Ska äta den.