respons:
Edit: Art Deco har en poäng. Låt den svalna först, annars blir det en massa varm ånga som svalnar, blir kondens och bildar bakterier.
Gjorde det igår.
emery:
Tack, pappa.
Varsågod, M.
Du kan äta den.
Art deco:
Varsågod, M.
hehe
ÄT, annars kan den vara god kall!
Jag skaaaa ätaaaaaa.
OMG, har du aldrig ätit mat förr?
Conny:
OMG, har du aldrig ätit mat förr?
Ah, nä, vad är mat, osv.
emery:
Ah, nä, vad är mat, osv.
Saker man stoppar i munnen, kom hit så ska jag visa dig.
Min pappa agerar mamma för mig
kan s'ga att de 'r helt lugnt... hur tror du restauranger gör den varma maten som är tillagad kyler de ju ner och använder dagen efter eller till och med dagen efter de
mitt tangentbord fick nog ryck när jag skrev där
loita:
kan s'ga att de 'r helt lugnt... hur tror du restauranger gör den varma maten som är tillagad kyler de ju ner och använder dagen efter eller till och med dagen efter de
Haha ah tro mig jag vet hur det går till. 😀
Men var mest orolig över att jag inte låtit den svalna tillräckligt inna jag la den i kylen.
emery:
Haha ah tro mig jag vet hur det går till. 😀
Men var mest orolig över att jag inte låtit den svalna tillräckligt inna jag la den i kylen.
de är nog ingen fara iaf, de är ju aldrig smäll varma som en gryta eller så från spisen... kebabrullar svalnar ju ganska fort. dock är uppvärmdsallad så sjukt i´vidrigt
loita:
dock är uppvärmdsallad så sjukt i´vidrigt
Ja jag åt ju den nu. Värmde ju den med allt som var i liksom, sallad, tomat... lök 🙂 haha x)