Forumet - hej hjälp mig

hej hjälp mig

397 0 18
jag är en av dem som har haft um ett bra tag nu och jag vet att det värsta stället man kan begära hjälp på är just um, Men jag har ingen annan. Snälla hjälp mig.

Så här ligger det till enda sen 3 veckor tillbaka så har jag haft starka fantasier om min bror, allting började den 26e mars. Jag ropade på min bror för att han skulle komma ner och äta men jag fick inget svar, så jag gick upp till hans rum och knackade men han svarade fortfarande inte. Så jag gjorde en sak jag än ångrar idag. Jag kollade in genom nyckelhålet och där så satt han och onanera... Sen den dagen har jag inte kunnat få ut bilden på det ur huvudet, jag har aldrig mått så här dåligt och inatt så brast det totalt jag drömde att jag och min bror hade samlag.

tycker ni att jag bör gå till psykolog eller något?? känner mig så jävla äcklig och sjuk.

Spana också in:

unnie93:

tycker ni att jag bör gå till psykolog eller något?? känner mig så jävla äcklig och sjuk.


Jag ber om ursäkt för hur vissa beter sig här. Samma sak hände mig, eller, jag såg inte någon an mina bröder onanera men jag har haft extremt jobbiga drömmar om dem (två av dem). Jag har även haft sådana drömmar om min mamma och pappa. Det är en extrem börda och du borde söka hjälp om du inte kan släppa det.

Tankarna kan gå överstyr och det är inte ditt fel, du behöver inte känna dig sjuk i huvudet. Alla har väl tänkt så någon gång i olyckshändelse, vissa kan bara inte be sin hjärna att lägga av. Jag vet hur det känns och det har funnits de gånger jag vill skjuta mig själv. Jag kan inte längre ha sex utan att få någon sådan tanke, vilket brukar förstöra allt.

Min ena bror gick bort också, så det är ännu jobbigare när jag får sådana tankar och drömmar. Du måste fixa hjälp om du inte kan hantera dem.