Forumet - Hej idag kom Jag med i Tidningen BÖRJARREVYN [SUPER LYCKLIG]

Hej idag kom Jag med i Tidningen BÖRJARREVYN [SUPER LYCKLIG]

140 0 15
Livet flyter på för mig, Spindelnätaren! [bigsmile][wink]

Idag kom jag med i Tidningen och det känns Superskojigt. Jag var med i Börjarrevyn och jag fick Fem börjare av Fem möjliga, börjare. Kan kopiera Texten från Webbtidningen. Texten ser ni Här nedanför: [love]

"Mitt bland all julstress så är det rent ut sagt förjävligt att hitta ett par riktigt smaskiga börjare att sätta tänderna i. Nu är det problemet löst. Jag och börjarpanelen tog på oss regnrockarna och åkte traktor till det nya innestället "Börges hambörjarebar"

När vi kommer in i baren så möts vi av en doft och man verkligen känner hur börjardoften kryper in genom näshålan och sakta men säkert sprider sig i hela kroppen. Härligt. Vi möts av coola människor som sätter tänderna i börjare och vi kan inte längre vänta utan vi springer fram till disken och hälsar.

Vi spanar in menyn och börjar nästan gråta av lycka. Det är en meny gjord av börjare så vi kan äta samtidigt som vi bestämmer vad vi vill beställa.

Expertpanelen beställer Kossa Kött börjare, spiderfrites och en Börjes hemmagjorda coke.

Vi äter och sväljer och äter och sväljer. Hela expertpanelen jublar av lycka. Vi har äntligen hittat guldgruvan. Vi kallar det inte längre för mat, vi kallar det för ett måste! En livsstil! EN GULDKLIMP FÖR ALLMÄNHETEN!

Fem börjare av fem får Börgeshambörjarebar.
Åkart Göcksson"

[love][love][love][love][love]

Spana också in: