Forumet - Hej kära vänner.

Hej kära vänner.

133 0 10
Jag var så otroligt inställd på att komma in på Politices i Uppsala, men då jag saknar Matte C så vet jag inte alls hur det skulle kunna lösa sig. Det är ju för sent att läsa in Matte C nu, mig veterligen finns inga sommarkurser eller något heller, och även om man går dem kanske man inte hinner komplettera till hösten?

I övrigt har jag faktiskt inte sökt några kurser i Uppsala, har sökt en statsvetarlinje i Göteborg och sociologi/samhälls i LTU. Men jag är relativt körd på det mesta, jag vill verkligen inte plugga på LTU eller bo kvar i Luleå, jag vill bo någon annanstans, och Uppsala lockar mest då jag känner så många bra människor däromkring. Göteborg känns svårt och är inte vad jag vill, jag skulle dock säkert trivas där, känner bra människor även där och skulle säkert lära känna andra, men uppsala drar mer.

Mitt andra alternativ är att söka till våren och börja plugga då. Frågan är dock om jag gör rätt eller fel ifall jag inte pluggar något alls i höst. Jag vill ändå plugga, annars blir det nästan omöjligt att få något i ekonomisk väg, och så blir jag bara en parasit som lever på min far. Jag har möjlighet att söka några valanställningar via GU/MP men det skulle bara gälla någon månad om jag fick jobbet. Hur tycker ni jag borde göra?

Spana också in:

youmademe:

Det brukar oftast gå att göra senanmälan till kurser. Att läsa fristående kurser brukar inte heller vara så svårt att komma in på. Det brukar oftast finnas en massa lediga platser när det är fristående så det bör nog inte vara speciellt svårt att ordna..


Ja, jag är intresserad av det mesta, så jag sökte till några tusen stycken. :P