Forumet - Hej kids

Hej kids

2907 1 64
Kommer ni ihåg mig? Hur mår ni? Om ca nio dagar är jag hemma i landet mellanmjölk igen, läskigt, tråkigt, sugit. 

Nu vill jag gärna att ni berättar vad som pågår här! Liksom, är det värt att komma in i um-livet igen? Har vi några nya, kul användare?  Vilka har avreggat? Vilka har hookat?  Några skandaler? 

Tell me!  

Såhär mys har jag haft det,

IMG_20150329_201911.jpg

Kan även säga att jag ska försöka skaffa jobb i Namibia om ett halvår. Sjukt exciting, ni måste peppa mig som fan så att jag lyckas.
Senast ändrad 18 Apr 2015, 20:20 av Fingerprints
Tror inte det har hänt något speciellt sedan du åkte, någon som kallar sig mrman har tydligen kommit tillbaka. Man han är nog från innan min tid här för jag känner inte igen honom. På första april blåste Time skiten ur oss (eller iallafall mig) och jag var svin sur innan hon erkände att det var ett aprilskämt. Annars tror jag inte att det hänt så mycket. Kul att du är tillbaka Tumme upp

adaq: Tror inte det har hänt något speciellt sedan du åkte, någon som kallar sig mrman har tydligen kommit tillbaka. Man han är nog från innan min tid här för jag känner inte igen honom. På första april blåste Time skiten ur oss (eller iallafall mig) och jag var svin sur innan hon erkände att det var ett aprilskämt. Annars tror jag inte att det hänt så mycket. Kul att du är tillbaka Tumme upp
Tack för update :D Förvånad över att några köpte aprilskämtet, det hade ju sabbat hela um!

My dreams are her: Isola har dragit.
Trist som tusan

Spana också in:


Razor: Tjena finger, hälsningar från kalla Sverige. Glad

Hur har det varit, vad var positivt vad var negativt? Berätta berätta berätta. Galen

Annars på UM, Isola har lämnat. Jag tjafsar som vanligt med er moderatorer... Inte mycket nytt tror jag.
Tjabba! Hälsningar fråm typ säkert lika kalla Sydafrika. 

Namibia var fantastiskt (som vanligt),ska tillbaka i januari och försöka skaffa jobb där då det är många som peppat mig till det (+ det vore drömmen!). 
Sydafrika, där jag är, nu är skit. stället jag är på har inte någon bra etik (eller samma som jag har) när det kommer till djuren och de stöttar uppfödning av lejon, leoparder, geparder och tigrar. Vilket suger. Är även den enda volontären här så är väldigt ensam. Jag hade hellre spenderat mina sista två veckor i Namibia. 


Haha ja det låter som vanligt! Trist att Isola dragit 

Fingerprints: Tjabba! Hälsningar fråm typ säkert lika kalla Sydafrika.
Hm, är det så? Här är det runt 10 °C (Stockholm).

Fingerprints: Namibia var fantastiskt (som vanligt),ska tillbaka i januari och försöka skaffa jobb där då det är många som peppat mig till det (+ det vore drömmen!).
Nice! Glad Vad blir det för jobb?

Fingerprints: Sydafrika, där jag är, nu är skit. stället jag är på har inte någon bra etik (eller samma som jag har) när det kommer till djuren och de stöttar uppfödning av lejon, leoparder, geparder och tigrar. Vilket suger. Är även den enda volontären här så är väldigt ensam. Jag hade hellre spenderat mina sista två veckor i Namibia.
Hm, var det ditt eget val att vara där de sista två veckorna?

Razor:
Hm, är det så? Här är det runt 10 °C (Stockholm).

Nice! Glad Vad blir det för jobb?

Hm, var det ditt eget val att vara där de sista två veckorna?
Det är väl ca 15 grader här just nu :) börjar gå över till vinter.


Antagligen skulle jag jobba med djuren och med volontärerna. Men tar fan vad som helst bara jag får stanna där!

Jepp, så har bara mig själv  att skylla att jag inte gjorde min research ordentligt innan. Men det är det farliga med att boka sånt här genom organisationer för du får inte ens veta namnet på stället.