Forumet - Hej Kropp & Knopp!

Hej Kropp & Knopp!

1125 0 35
Ja går i en skola där ja gårde i sjääte klas. I en anna klaass går en aanan tjejj som ja e kjär i men ja vet inten om hon e kjär i mej hon har itne sagt de men i ala falls å går hon där och ibland på rastne brkar hon leka nigger som de hete förud me som man itne får sägja lägnre så nu heter de RUTA..... men ialla fall hn lekte de förut men itne nu längre o ja e kjär i henne fast nu leker hon itne nigger eller RUTA lägnre för nu RÖKER hon o ibland honglar hon me nicklas som ee två år eldre.. allså går han i ÅTTAN o ja e tjär i henne.. tjejn allså inte NICKLAS.... men i alla fall nu honglar hon me honom.. NICKALS allså.. å ibalnd när hon e ute på rasten o inte gjör de me honm brukar ja tenka påå henne å då blir min snopp hård... e ja normal o blir hans snopp ochså hård? nicklas allså?

tack för svar mvhh robet

Spana också in:

Fråga:
Är man bög om man runkar? man rör ju faktiskt ett manligt könsorgan ...?


Svar:
Nej, att runka har ingenting att göra med ifall man är homosexuell eller inte. Det krävs mycket mer än att man rör ett manligt könsorgan för att man skall vara bög. Det handlar heller inte bara om att man har sex med en annan man, utan det handlar också om ifall man blir kär i män, ifall man vill krama och kyssa andra män, och vill vara tillsammans med andra män och ha ett förhållande med allt vad det innebär av kärlek, närhet, omsorg och sex.
Ending Jon:

Det där är inte kul, finns alldeles för många av samma sort här [n]


[confused][confused][confused][confused]

Fråga:
Hej! Jag är en kiis på 10 sommrar och jag undrarr om bögar blir kåta på sina egna pillesnoppar?? jag menar.., det är ju ändå en kuk???... eller??????

MvH Undrarnde homo gay


Svar:
Alla människor kan tycka att det är skönt att ha sex med sig själva, dvs onanera. Att man är homosexuell/bög innebär däremot INTE att man tänder på varje snopp man ser. Det handlar om att bli kär i och tända på personer av samma kön.
klåparen:

Det är fullkomligt normalt det du upplever.
Mvh
Redaktionen


Dom ger alltid det svaret eller.


"Vi tycker att du borde ta upp det här med dina föräldrar eller skolkuratorn, dom förstår nog hur du känner

mvh

Annika"Minns ett brev där en kille skrev att hans brorsa slår honom och när han berättar för sina föräldrar säger dom att han ljuger sen slår brorsan honom ännu mer, och KP's svar var "Prata med dina föräldrar".