Forumet - hej!!! snälla hjälp mig

hej!!! snälla hjälp mig

1768 0 41

Spana också in:


Jasminemag: säj vad du tycker inte oroa dig för andras känslor.
det där låter så taskigt!!Aaron: , jaja kör till då fast kanske man inte vill då blir det lite ,bara för att liksom
jag ska tänka en stund. det är så att hon fyller år snart och hon önskar sig det av mig men ska tänka!! vet inte vad jag ska ge henne annars som hon blir nöjd av hon är ganska kr'äsen :(

HHAHAH! Om du inte vill så är det självklart att du inte ska ställa upp! O.o Det är en riktigt dålig kompis om hon blir arg för att du inte ställer upp på en trekant.... Gör som du vill och känner, strunta i om dem blir ledsna och säg att dem kan hitta någon annan. 


Two Pink Cupcakes: vi har varit bästa kompisar sedan vi var små.....
Har flera kompisar jag känt sen jag var liten men det gör ingen skillnad. Om du inte vill så vill du inte. Så småningom kommer ni troligtvis glida ifrån varandra (Väldigt sällan att kompisar håller ihop hela livet... man glider ifrån varandra och utvecklas till nya personer) och du kommer ångra att du gjorde det om du inte var 100% säker på det.

Two Pink Cupcakes: men hon vill inte ha nån annan hon vill bara göra det med mig för att jag har känt henne så länge. hon har sagt att jag är speciel.
Hon kan fjäska hur mycket hon vill men fortfarande ställ inte upp på något som du inte vill. Fall inte för grupptrycket och hon har ingen rättighet att säga vad du ska göra. Det är DU som kommer göra det och det är DU som alltid kommer minnas det, det spelar ingen roll vad hon vill eller känner, det är ditt liv.