Forumet - Hej UM!

Hej UM!

140 0 18
Hej UM! Hur är det? Hur mår ni? Vilka härjar här fortfarande? Vad har hänt? Vad är den stora händelsen? Kommer UM gå under? Har många lämnat UM? Hur sköter sig moderatorerna? Hur är allting liksom?

Det var längesedan jag orkade kolla bland trådarna. Orkade skriva. Orkade vara insatt. Antingen är man insatt eller så är man inte en riktig medlem liksom. Det går inte att bara ha koll på en tråd eller så.

Jag saknar vissa lite grann. Eller ja, väldigt mycket ibland.

Jag har en lägenhet nu, så om det är just du och jag som har pratat om fikamys eller övernattning eller whatever så är du mycket välkommen fortfarande. Även fast vi ej haft sådan bra kontakt nu.

Berätta.

Hej och hejdå fina UMare.

[love]

Spana också in:

lazertits:

Är skolan rolig också? Känns den rätt?


Ja! Det går bra, har superfina klassen med riktiga vänner. Bra lärare och bra betyg. Kommer sluta min historia och sam-kurs med högsthögsta betyg, så det känns fint! Gillar det!

lazertits:

De e bara bra. Tär lite för mycket på kroppen med jobbjobbfestjobb ba.


Usch då, du bör använda dig av mitt belöningssystem! Dvs: har du gjort nånting bra så samlar du poäng (bra kan vara allt möjligt och allt litet) och så belönar du dig för att orka med nästa bragrej liksom!
Välkommen tillbaka. Jag hoppas innerligt att du inte skrämts iväg av massgravs ohyfsade bemötande. Han är sådan. [rolleyes]

Dom flesta inlägg är kortfattade och betydelselösa. Det verkar snarare som det blivit en slags tävling som går ut på att man ska nå en ouppnåelig siffra med inlägg, innan någon annan gör de.

poop:

Hur sköter sig moderatorerna?


Kort summering av mig finns i länken.
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=316528
Nintendo:

Vad för typ av belöningar?

Undrar pga: har funderat/försökt att utveckla ett belöningssystem som passar mig, misslyckas dock.


Det beror helt på! Vissa dagar låter jag mig själv slippa plugg helt. Vissa dagar får bli soffdagar som är HELT förtjändade (dvs, man får inte ha ångest över sin lathet). Det kan vara att man får unna sig någonting gott. Ett bad med tända ljus.

Jag brukar städa för att känna mig bra. Det är ju lite lättare nu när jag faktiskt måste vara ordenrlig då jag har lägenhet. Disk måste diskas och skräp/kompost måste slängas liksom. När jag har gjort detta så gillar jag att duscha för att känna mig ren när jag sätter mig i soffan och tjockar mig.

Belöningar kan ju också vara att bara känna sig bra. Eller att koppla bort vissa stressmoment. Att man en timme kanske helt totalt kopplar bort det där provet eller den där uppgiften man bör göra.

Ja, jag vet inte så bra.

x_marty:

Det verkar snarare som det blivit en slags tävling som går ut på att man ska nå en ouppnåelig siffra med inlägg, innan någon annan gör de.


Mellan alla? Var ju bara mellan spammisarna förut osv.