Forumet - "hej" um

"hej" um

899 0 25

Idag är jag så jävla deppig och sur.  Kände lite såhär igår också, men med lite mindre hopplöshetskänslor och allmän ångest och irritation. Men då umgicks jag med människa jag har en lättsam relation med och vi skrattade en massa och jag kunde glömma allt för en litenliten stund. Men tyvärr kan man ju inte göra så jämt. 


Och har som vanligt satt flera ickebokstavliga krokben för mig själv. Har råkat ta ut detta lite på person som inte förtjänar det också, så allt är komplett liksom. Har också känt en enorm bitterhet mot andra personer som kanske inte förtjänar det också, och det vill jag inte.  Samtidigt som jag vill sparka alla oförstående människor i magen. I helgen får jag absolut inte göra detta så jag måste få ur mig allt nu.  Är det nu man skapar konstiga troll och propagerar för rasism, tidelag och fan och hans moster bara för att få skriva elaka grejer till folk? 
För att inte förglömma hur jävlig världen är och hur många jävla vidriga människor det finns som behandlar djur, natur och andra människor illa medan alla andra står och ser på.  Jag vill inte vara någon jävla Murphys lagtroare.
Borde pm:a jättemånga och sedan kalla dem som inte svarar inom rimlig tid för fula saker, skapa trådar med grejer som får alla att grina och bli arga för att sedan skapa en tråd med katter där jag kan lägga mig i ett hav  av kuddar och få en massa pepp, all möjlig hjälp som känns ok att ta emot, kattungegos och kramar. 

Behöver nog lobotomeras ikväll tror jag. Är det någon med kunskap inom detta som kan utföra det på mig? Inte någon jävla korkboll utan någon kunnig jävel.  Jag vill bli: jätteglad för alltid och fyllas av livslust och få problem utraderade ur mitt liv och sinne. Kan någon fixa detta?(Man kunde inte göra taggar med citationstecken i.  Såklart.)

Struntar egentligen i om någon tar en paus i sitt viktiga liv för  svara på detta pga nu har jag ju ändå fått skriva av mig lite.

Spana också in: