Forumet - hej um jag har reker!!1 såna man INTE eter!

hej um jag har reker!!1 såna man INTE eter!

179 0 14
... Och en Albino-fisk! De lever tillsammans i en, med deras mått mätt, asstor skål och de verkar ha det rätt gött ihop. Men eftersom att tjejen i djuraffären verkade vara zoologiskt efterbliven har jag lite frågor till er med kunskap i ämnet:

- Hur ofta bör jag byta vatten i deras crib?
- Förser vattenväxter vattnet med tillräckligt mycket syre eller bör jag tillsätta fler komplement?
- Kan verkligen Albino-Abbe äta samma mat (räkpellets) som Kenta och Stoffe (räkorna)? Tjejen i djuraffären ba: "Aah, det kan han", men jag är tveksam.

Bifogar en bild på gänget ifall att någon djurpsykolog känner för att göra en analys av deras habitus. *hoppas på för mycket*

ps. Abbe är lite blyg och syns inte så bra, men det är nog bara för att han är albino. obs.

SDC11644.jpg

isola:

De ska ej bo i skålar väl? Eller räkor kanske får.


Jag vet inte???? Tror att räkorna kan det, men fisken är jag osäker på. Den zoologiskt efterblivna tjejen i djuraffären sa det men jag törs inte lita på henne. vill inte att Abbe dör!!1 [cry]Lounge fact:

räkor... HAHAHHAHAHAA[love] e de mysiga..


säljer räkor på jobbet men de här är mkt sötare [love]

Spana också in:

Sara Har Kiwi:

Jag vet inte???? Tror att räkorna kan det, men fisken är jag osäker på. Den zoologiskt efterblivna tjejen i djuraffären sa det men jag törs inte lita på henne. vill inte att Abbe dör!!1 [cry]


Skaffa ett litet akvarium, finns ju sådana där som är små men ändå fyller sin funktion. Min syster hade ett sådant, det fick plats på en byrå, så den tog ej mkt plats.
isola:

Skaffa ett litet akvarium, finns ju sådana där som är små men ändå fyller sin funktion. Min syster hade ett sådant, det fick plats på en byrå, så den tog ej mkt plats.


Åhh. Men jag har ju inte råd med ett sånt. :((( Kanske finns på second hand eller blocket eller något iofs, men akvarium är ju så fula. :c
Liebestraum:

Och om det inte är en mycket liten fisk så vill den inte bo i en skål.


Men åhhh!!1 det sa jag också till zoomongot, men hon försäkrade att han nog skulle trivas. och när jag frågade om vattenpump så var inte heller det nödvändigt. hon gav inte ens förslag om vattenväxter. det fick jag komma fram till själv. :c
Sara Har Kiwi:

det sa jag också till zoomongot, men hon försäkrade att han nog skulle trivas. och när jag frågade om vattenpump så var inte heller det nödvändigt. hon gav inte ens förslag om vattenväxter. det fick jag komma fram till själv.


Butiksbiträden på zooaffärer vet aldrig någonting, lita inte på dem.

Delvis relevant information:
http://www.zoopet.com/index.php?option=com_kb&task=article&article=70

Albino-Abbe:
http://www.zoopet.com/fiskar/fisk.php?NR=1252