Forumet - Hej um jag vill ha en opartisk synpunkt av er

Hej um jag vill ha en opartisk synpunkt av er

2793 0 34
Ahhh eftersom jag inte orkar skriva allt igen kopierar jag lite av mina facebookstatusar å så får ni säga vad ni tror om det hela. Då vill jag ha en helt opartisk åsikt mmmm det funkar inte å prata me antingen grisbönder eller djurrättsaktivister ok.

.......

Hmm har ringt till olika ställen för att få prata om hemsidan ettlivsomgris.se men alla säger bara "nä jag vet inget om grisfarmar". Inte ens polisen visste något om djurskyddslagen.... Helt sjukt.

........

Ringde djurskyddet och de säger att allt som dokumenterats på ettlivsomgris.se är sant men pga regeringen kan ingen göra något åt det, då regeringen påstår att det räcker med egenkontroller. Varpå hon sa "men det räcker ju uppenbarligen inte... Men det anser regeringen och då kan ingen göra något" okejs då får jag vända mig till politiker då.

........

Hihi. Ringde en grisbonde och frågade om hemsidan ettlivsomgris. Han säger att det är marknadsföringsfusk för att få folk att sluta äta griskött.

Jag ringde Djurens Rätt som inte har något med ettlivsomgris att göra och frågade om hemsidan samt berättade vad grisbonden sa. Hon jag pratade med visste mycket om hemsidan och sa att det inte handlar om marknadsföringsfusk då rörliga bilder är närmast omöjligt att fejka. Dock sa grisbonden att bilderna ska vara tagna i utlandet. Men å andra sidan; var kommer då alla gårdsnamnen från? Borde inte dessa gårdar vara skitarga för att deras gårdar vinklas på ett brutalt sätt?

Jag får helt enkelt ta reda på saken själv med egna ögon. Egna opartiska ögon.

......

Ah på torsdag morgon ska jag till en grisbonde som jag vet behandlar sina grisar väl bara för att dokumentera hur grisar som behandlas väl har det.

Ok så give me åsikter okokokok

Spana också in:

OF 5:

är väll bra att du underhåller dig själv eller va de är du gör.


Skulle du skrivit så till någon som jobbar för rädda barnen?

Miceparade:

Jag och en polare planerar att göra ett liknande besök hos in lokal grisbonde här på ön. Gissar att läget här inte är lika fruktansvärt då gotländska bönder är väldigt noga med profilering, inte bara grisbönderna utan i princip alla lokalproducerande bönder.


Tycker att alla borde besöka bönder och slakterier för att se vad som sker.
Paseo:

oj vänta hehe


Paseo:

man har filmat 100 slumpmässigt utvalda gårdar i sverige och 94 av dessa har vart misär. enligt djurrättsalliansen.


Kollade aa..minns att jag läst om det här förut ):
hatar grisfarmar o griskött o ja det finns så sjukt jävla dåligt djurskydd i sverige
det går t.ex. att avla massa hundar som amatör avlare o sen tortera dem hur mycket som helst o ha ihjäl dem utan konsekvens inte ens böter ba för att man äger hunden... om det var en annan som torterade andras hundar skulle det blir ramaskrik men när man själv gör det är det helt ok [cry]
Werjevir:

hatar grisfarmar o griskött o ja det finns så sjukt jävla dåligt djurskydd i sverige
det går t.ex. att avla massa hundar som amatör avlare o sen tortera dem hur mycket som helst o hal ihjäl dem utan konsekvens inte ens böter ba för att man äger hunden... om det var en annan som torterade andras hundar skulle det blir ramaskrik men när man själv gör det är det helt ok [cry]


asso fyfan [sad][love] hatarhatarhatarhatarhatarhatarhatar